Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,FF 1.6 benzín 1999
Mám problém po výměně oleje svíček a cívky je to tak dva týdny co jsem to měnil a auto do tedka jelo v pořádku.Dnes jsem jel do mírného kopce a auto se mi začlo dusit myslel jsem že je to benzínem tak jsem ho hned dolil i když mi ješte ani nesvitila kontrolka.Problém však nezmizel auto mi začlo cukat i na rovince při nizkých otačkách po rovince jede normalně ale do kopce ani na ty nízký.Po rovince na trojku tto nedá víc jak na 3,5tis otaček.Nevíte někdo co to muže být?
Svíčky jsou originál?
Pokud ne tak by to mohl být ten problém protože do výměny svíček to nedělalo
doplněno 01.11.12 19:27: a pokud ne tak váha vzduchu
to je ta horší varianta
pravě že před výměnou svíček my to jelo na tři válce dal jsem to mechanikovi vyměníl svíčky ,cívku,olej a auto jelo v pohodě až do dneška .Příjde mi to že to jede líp jak o myslím líp než když to jelo na tři válce ted to jede při nizkých otačkách bez problému ale sešlápnu plyn a začne se dusit a cukat nemuže to být třeba i čerpadlo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.