Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně pojištění vozidla. Vozidlo bylo pojištěno na majitele, který zemřel. Po dědickém řízení jsem poslal žádost o výpověď pojišťovně a ta zrušila povinné ručení . Než jsem obdržel dopis s ukončením , tak vozidlo bylo několik dní nepojištěno a já vozidlo pojistil u jiné pojišťovny , ale až v den, kdy mi přišla výpověď. Teď mi přišel dopis z kanceláře pojistitelů a pokutu za 12 dní nepojištěného vozidla. Zajímalo by mě , jestli je nějaká možnost o odpuštění této pohledávky. Moc děkuji
Milane prosím Tě,můžeš někde zjistit jestli se zakládá na pravdě tvrzení,že dokazování je vždy na straně ČKP?Jestli tomu tak je,může tazatel ČKP oznámit,že vozidlo neprovozoval a toto stálo na soukromém pozemku a slavná ČKP by utřela nudli.Dík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.