Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Semafor Ostrava

Od: aranka91 odpovědí: 8 změna:

Hoj, chtěla jsem se jenom zeptat zda někdo z Vás ví, jestli FOTÍ semafor po projetí na ČERVENOU v Ostravě na hl. křižovatce směr z Příbora do OV kde do prava jedete směrem do Marka - rovno co centra OV - do leva do staré Bělé.

Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

0x

aranka91 Ostravaku na červenou se nejezdi bo za to su pokuty.*sok**palec*

doplněno 01.11.12 18:46:

Pokud toto budeš tvrdit chlupatým tak si pěkně na tobě pošmáknou toto u nich neokecáš protože na semaforu je dost dlouho žlutá neboo jsi jel moc rychle, pokud je foto smůla to se dozvíš poštou a to neukecáš možná po známostech

Za foto na červenou 5 bodů a až 2500kč*plac**plac**plac*

aranka91
hodnocení

už to nešlo ubrzdit ...

buss

No když ono intervaly na semaforu nejsou na 100 km rychlost, že.

thomas100*
hodnocení

0x

Omlouvám se, že vstupuji do diskuze. Ale do kdy případě dojde takový dopis?

ilovecar

do 3 týdnů? mi to tak došlo za rychlost

ilovecar
hodnocení

0x

Jsem z OV, dělám v makru:)

...a semafor tam MYSLÍM nefotí, párkrát jsem tam vjel na oranžovou i oranžo-červenou a ještě mi nic nepřišlo

hodnocení

0x

Múžete mi specifikovat ten fotící SEMAFOR? Máte zřejmě na mysli tuto křižovatku?

maps.google.cz/...

doplněno 01.11.12 20:49:

Ten odkaz je špatně, pardon.

goo.gl/...

aranka91
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]