Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně možného problému na technické.
Mám mírně zkorodovanej blatník v hraně (u mezery mezi blatníkem a kapotou). Myslíte si, že by to mohl být problém na technické?
kjanik: radíš tady nesmysly. Když už ho jednou vyhoděj, je to v systému a i na jiné STK si přečtou, proč neprošel a budou chtít vidět nápravu závady.
djmadox: když si nejsi jistej, tak to buď oprav aspoň, aby to vypadalo, nebo to riskni. Jediný co se ti může stát, že ti daj STK jen na měsíc a pak budeš muset přijet s opraveným blatníkem a zaplatit něco málo navíc.
Dobrý den. Zkuste vložit fotku. Já mám zkušenost, o kterou se s Vámi podělím, byť není úpně z technické. Na autě jsem odstraňoval mírnou korozi na zadním blatníku a obrousil jsem to až na kov. Jenže už jsem neměl čas to stříkat barvou a tak jsem pár dní jezdil jen tak bez barvy, takže kov byl vystaven vnějším vlivům. No a samozřejmě pršelo a přes noc to zrezivělo ještě daleko víc, ale opravdu jen na povrchu, takže jsem to pak večer smirkem přejel a nastříkal a bylo to v pohodě. Ale chci Vám říct to, že jsem po té noci, kdy pršelo jel autem někam za Prahu a stavěli mě policajti a říkali mi, ať si to hned přestříkám, že bych mohl mít velké nepříjemnosti. Nechali mě být proto, že jsem se s nimi dal do řeči a chvíli jsme se bavili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.