Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koroze při STK

Od: djmadox odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně možného problému na technické.

Mám mírně zkorodovanej blatník v hraně (u mezery mezi blatníkem a kapotou). Myslíte si, že by to mohl být problém na technické?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Jestli tam není ostrá hrana, tak ne. Záleží jak je to hodně a jakej je technik na stkáčku.

kjanik112*
hodnocení

0x

Pokud na to neprojdeš, můžeš zajet na jinou STK. Kolikrát to stačí vykytovat zhruba sklenářským kytem-nenatírat-, budí to napohled dojmem, že se na tom pracuje, že se to opravuje.

jabraka*
hodnocení

0x

Stejnou závadu jsem musel do měsíce opravit.

JABRAKA

ladaadal*
hodnocení

0x

kjanik: radíš tady nesmysly. Když už ho jednou vyhoděj, je to v systému a i na jiné STK si přečtou, proč neprošel a budou chtít vidět nápravu závady.

djmadox: když si nejsi jistej, tak to buď oprav aspoň, aby to vypadalo, nebo to riskni. Jediný co se ti může stát, že ti daj STK jen na měsíc a pak budeš muset přijet s opraveným blatníkem a zaplatit něco málo navíc.

jarda3*
hodnocení

0x

Co to je mirne zkorodovanej? Pokud to neni prohnily durch (dira nebo hrana) tak to je STK fuk. Pokud je, staci zaplacnout jakymkoli kytem co se tam ten den udrzi a nebude tam ostra hrana...

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den. Zkuste vložit fotku. Já mám zkušenost, o kterou se s Vámi podělím, byť není úpně z technické. Na autě jsem odstraňoval mírnou korozi na zadním blatníku a obrousil jsem to až na kov. Jenže už jsem neměl čas to stříkat barvou a tak jsem pár dní jezdil jen tak bez barvy, takže kov byl vystaven vnějším vlivům. No a samozřejmě pršelo a přes noc to zrezivělo ještě daleko víc, ale opravdu jen na povrchu, takže jsem to pak večer smirkem přejel a nastříkal a bylo to v pohodě. Ale chci Vám říct to, že jsem po té noci, kdy pršelo jel autem někam za Prahu a stavěli mě policajti a říkali mi, ať si to hned přestříkám, že bych mohl mít velké nepříjemnosti. Nechali mě být proto, že jsem se s nimi dal do řeči a chvíli jsme se bavili.

jarda3*

Asi slusny oddil ti policajti, leda ze by byla rezava vic nez pulka auta a nesedela barva ;) Nebo mozna mysleli, ze to proste behem zimy shnije cele :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]