Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
bylo mi ukradeno auto v polopřevodu. Za auto ještě nebyla uhrazena ekodaň. Budu muset platit ekodaň i když mi bylo auto ukradeno? A jak mám přesně postupovat s pojšťovnou a zrušením auta? policajtí mi nic neřekli.
Díky
to je ale "náhoda"...Tím nechci nic naznačovat,ale je to elegantní způsob jak se zbavit stzaré vrány...Každopádně ted budou "pomocníci" jakože dva měsícee pátrat(ačkoli samozřejmě v reálu žádné pátrání probíhat nebude) a pak vydají usnesení o "ukončení" a odložení věci...Pžihlaste se,pokud vám nebude doručeno usnesení, a až na základě tohoto usnesení lze vyřadit-ovšem s protokolem o ohlášení krádeže vozidla už lze ukončit povinné...
misi,
Budu muset platit ekodaň...jsem přesvedčen, že nikoliv, pokud doložíte protokol od policie. Doporučuji položit dotaz na Vaší evidenci vozidel, kde budte vozidlo dohlašovat.
jak mám přesně postupovat s pojišťovnou... s protokolem od policie dojdete zrušit pojištění
zrušením auta...s protokolem od policie na evidenci vozidel, dohlásíte na sebe za 800Kč a vyřadíte.
na evidenci vozidel jste se měl dotavit v momentu kdy jste hodlal vozidlo provozovat...důležitý je protokol od policie, tedy úřední záznam...evidence vozidel neeviduje odcizená vozidla, to dělá policie, neřeší pojištění ani neruší odcizená auta. A protože auto není na nikoho registrováno, nemůžete tam ani žádat o cokoliv jiného...můžete si tam jít popovídat a zdržovat další lidi čekající ve frontě..nejlepší je to v Po a ve St v půl desáté dopoledne, a ve tři odpoledne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.