Nejste přihlášen/a.
Dobrý den do ted jsem opravoval jawu čz 125/355 a konečně jsem to dodělal a měl jsem tam akumulátor 6V 4.2Ah který ovšem nestačí bylo to tam jenom na zkoušku ale když jsem změřil napětí na volnoběh bylo asi 6.7V po malém přidání plynu to bylo 7.4 což pořád jde ale když jsem přidal plyn hodně tak to vylítlo až na 9.4V což si myslim že je moc. Myslíte že to je jenom tou baterií nebo je to normální? Ještě bych dodal že spínačka je na nádrží ale místo ampermetru je tam nějáká červená kontrolka která je připojená jedním kontaktem na spínačku a druhým na dynamo, když nastartuju tak zhasne myslíte že by to mohlo být i tím? Díky
kontrolka dle mého názoru zhasíná v momentu kdy dynamo poskytuje dostek proudu pro čínnost elektrické soustyva včetně dobíjení baterie...pokud jde o domácí úpravu elektroinstalace, na dálku neporadí nikdo, pokud sem nanamalujete přesné schema změny v zapojení...jinak na strákách jawaklubů a fichtlklubů a jawamanií jsou přesná schemata zapojení, stačí chvilku hledat a pak vše projít kabel po kabelu...Také jde o to, jakou "baterku" myslíte...píšete o nějkaké kterou jste použil na zkoušku, nepíšete co jste tam použil následně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.