Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Superb ojetina nebo nový Cruse

Od: atila* odpovědí: 6 změna:

Je lépe volit 3 roky -4 roky starého Škoda Superb s 80 000 km nebo KOUPIT NOVÝ CHEVROLET CRUSE ČI HUNDAY I 30? znalcům aut , děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Rozhodně Superba (je-li v pořádku) - tedy pokud se omezím na tyto dvě možnosti... A - podle mne... ;)

Supa II v kombiku bych si nechal libit.. vzadu člověk pomalu natahne nohy a nevypada vubec zle.. akorat v tom sedanu se mi vubec nelibi

hodnocení

0x

Ten Cruze jsem mel cest snim jet a je to skvele auto. Sel bych spis do noveho , prece jen zaruka a nedate do neho par roku vubec nic. A nove je proste nove. Tak bych sel spis do toho.

erikch*

přesně tak-nové je nové a Cruize je jedno z nejprodávanějších aut ve světě(český trh nepočítaje-v celosvětovém měřítku absolutně zanedbatelný) a asi k tomu je nějaký důvod,že...

stirecek*
hodnocení

0x
Za stejné peníze není o cen přemýšlet ;)

hodnocení

0x

Než čtyři roky starou Škodovku (já bych si nekoupil ani novou), šel bych raději do nového auta. Hyundai i30 v kombi nevypadá špatně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]