Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte někdo kde bych našel léta výroby vozů především škoda?
Například favorit se vyráběl od r .1990 - 1994, felicie starý model 1994 - 1997 ...
Nebo i zahraniční vozy?
Děkuji
Špatně. Favorit se vyráběl od 1988 - 1995 (91 náběh Formanů a 95 se dělali jen Pick-upy a Van-plusy). Přelomový rok byl 1993.
Felicie od 1995 do 2001
doplněno 28.10.12 20:03: mikihans: Jo, taky jsem na to koukal a opravdu. Tam mám menší mezery ve vědomostech . Jen ještě vím, že v roce 96 kolem listopadu přišli jiné výztuhy přední části skeletu a mohl se tak montovat airbag na přání.
itan: Proto jsem dostal potřebu zareagovat , když jsem to četl
Takže i 1.6ka, že? Proto to vyztužení čumáku .
Co se týká Favoritů, tam se s tebou ani přít nemůžu, ale Feldy byly určitě už 1994
jojo, od 96 hlavně přišli motory MPi
no tady si nejsem jistej, myslím že je to jak říkáš, 1.6 přišly někdy na přelomu 95 a 96, a v roce 96 hlavně přišel motor 1.9D a tam bylo to vyztužení asi potřeba nejvíc
A až od 95 byly kombíky a 98 facelift
Škoda - např.: cs.wikipedia.org/...
Další typy a značky, resp. jejich historii, bych hledal na stránkách výrobce...
Dosti věci se dá najít zde : www.auta5p.eu
Nevím ale zda jsou ve všech případech kvalitní a 100%pravdivé info.Co se týká cz.výroby ,na youtube je umístěno nwn kolik dílů z pořadu "zašlapané projekty"-tuším je tam i o variantách vozů Favorit (sedan,kupé-či HB-3d...)
doplněno 28.10.12 20:23:A samozřejmě jak píše Mowla-na Wikipedii se dá najít dost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.