Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší úvěr, půjčku na auto?

Od: sazinek* odpovědí: 11 změna:

Dobry den, ex pritelkyne ma zajem si vzit nejaky auto na uver, pujcku nejlepe teda splatky a aby si s autem mohla delat co chce a kdyz se rozhodne ho prodat tak ho proda a koupi jine. Jen nevim kde u koho to je nejlepsi? Par aut ma jiz vybranych. Na internetu, jedna se to cca od 50 tisic do 70 tisic ty auta. Chtela by co nejmensi splatkou samozdrejme a rozumne preplatit. Doporuci nekdo neco nejlepe? Slecna je zamestnana, jen co se tyce uctu tak nema mzdu ji davaji na ruku. Dekuji za slecnu, kazda rada dobra :) Diky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

1x

tak at si také koupí auto způsobem na ruku...jinak bude pořád dlužit a o auto může přijít...pokud jí exekutor při neplacení odebere auto a prodá za třetinu ceny, akorát na tom prodělá i s úroky...žádný splátkový prodej není výjhodný, za auto zapatíte o hodně víc než je jeho skuteřná hodnota

jarda3*
hodnocení

0x

Za techto okolnosti bych se spis zameril na levne nove, kolem 200 000, na delsi leasing by to mohlo s vysi splatky vyjit podobne a hlavne, po doplaceni bude mit auto s nejakou hodnotou a ne vrak do srotu... U ojeteho je drahe pojisteni, uroky a vsechny poplatky, bazary zijou z provizi za takove "vyhodne" uvery, ktere zaplati samozrejme kupujici, nekolikrat...

sazinek*
hodnocení

Prosím, neřete leasingy a ruzný jiný. Ona to chce takhle, přeplatí to je její vec jen ji zajimá a chce doporučení nejaké firmy, kdo ji pujči penize a bude normalně splacet. Chape to že bude dlužit a přeplatí. O to že přestane spácet nebo neco podobneho to je už její vec. Děkuji. Prostě kde ji pujčej částku a ona si za to pujde koupit auto. Děkuji

ovajyr5ku

Pokuď si už vysloveně chce na auto půjčit, tak zvolit bankovní sektor.

Motorové vozidlo je v každém případě špatná investice půjčených peněz. Aby se jí nestalo, že se bude moci splácet méně, než bude vozidlo ztrácet na hodnotě a bude vyžadovat na údržbu a provoz. Havarijní pojištění na auto v této hodnotě je blbost.

Nechápu tyto lidi, co si kupují věci, na které nemají. Cena vozidla je jen část nákladů nutných pro provoz. Když na to nemám, tak si koupím levnější.

Ale asi mám jiný pohled na svět a život. Je mi 31 a nikdy jsem neměl žádný úvěř či půjčku.Vždy si kupuji na co mám. Jediná vyjímka by byla na bydlení, ale ani tu nemám. Nikomu nic nedlužím. Mám vlastní domek, na účtě mám naspořeno cca milion korun, které mohu volně použít, na co potřebuji a jezdím hlavně ve Felicii. Jsem normální? *nevi*

karjala*
hodnocení

0x

Správně zavrhujete leasing, protože to nebude majitelem slečna, ale leasingovka.

Když půjdete kupovat auto, prodejce Vám nabídne možnost úvěru. Má z toho provize, poměrně slušný, takže ty jsou hlavním měřítkem pro nabídku konkrétní společnosti. Takže i když vám nabídne třeba 5 společností, je schopen ovlivnit, jaké splátky vám vyjdou. Něco jiného bude, když si sám obejdete několik bank, protože ty neví, jaké nabídky už máte a budou se snažit vás získat pro sebe. Navíc přepážkoví pracovníci nejsou tolik motivovaní provizemi (i když částečně je ovlivňuje plnění plánu).

V žádném případě si neberte nebankovní půjčku, to je o hubu.

Doporučuji mít havarijní pojištění. Možná se Vám to zdají peníze navíc, ale pokud by slečna zlikvidovala auto nebo jí ho někdo ukrad, pak bude muset i nadále splácet úvěr. Pokud bude mít havarijko, tak část úvěru splatí z peněz od pojišťovny.

iz*
hodnocení

0x

Nemohl byste upřesnit, jak to má slečna se zaměstnáním? Z Vašeho sdělení (nemá mzdu, dostává peníze na ruku) lze usuzovat i na práci na černo.

Pro získání půjčky musí žadatel doložit potvrzení o zaměstnání, v němž zaměstnavatel potvrzuje, že zaměstnanec není ve zkušební ani ve výpovědní době, a průměrný výdělek.

Pokud by slečna nemohla výše uvedené doložit, půjčku od banky nezíská.

Pokud jste však mínil výplatu mzdy v hotovosti místo zasílání na účet, neměl by se získáním půjčky být problém (pro banku není rozhodující, jakým způsobem zaměstnavatel mzdu vyplácí).

Z tazatelova sdělení je to jasné,slečna mzdu dostává,jen jí nechodí na účet,ale vyplácejí jí to hotově.

buss

Nemusííí prokazovat vždy! Záleží na výši úvěru.

sazinek*
hodnocení

Presne tak, slecna ma smlouvu na neurcito, ale bohuzel zamestnavatel je tupec a nechce posilat penize na ucty. takze kazdy to dostane v obalce jak za starych casu. ted otazaka kde by ji pujcili. opet se dotazuji kdo teda koho doporuci za co nejsolidnejsi segment? Dekuji

pt®
hodnocení

0x

Jako vhodný vidím spotřebitelský úvěr, který je do výše třista tisíc korun. Pokud nemáte účet v Bance, nevadí, založíte si jej a pak budete měsíčně vkládat na ten účet peníze na srážku úvěru pro Banku. - pt

buss
hodnocení

0x

Napřed je třeba vědět, zda půjde o bankovní či nebankovní úvěr. Pokud u banky neprojde, nesděluje důvod. Účet se vyžaduje, jsou zadarmiko.

doplněno 28.10.12 14:56:

sazinek

já! bych nikomu nic nesháněl, nenaháněl, jsou účty zadarmiko, zvl. pokud jde jen o inernetbanking, kdy není důvod docházet do banky, jsem s F.. spokojen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]