Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
všimnul jsem si, že někteří lidé při koupi vozu otevírají víčko motoru od oleje a dívají se zespod něj, nevím teď jestli za chladna nebo za tepla a jestli je to stejné jak u nafťáků tak u benzínu, ale co tam se dá poznat na tom víčku?
Poradil by mi někdo?
Děkuju
Pokud je tam šlem , tak do oleje teče voda,
pokud je cítit benzínem tak pumpa propouští benzín.
VYsvětlíte mi jak to myslíte, že pumpa propouští benzín? Pumpa od benzínu? Jak by mohla a kam?
Děkuji
pokud má pumpa nahon od motoru -žigul 120ka první favority a rupne membrána v čerpadle pak benzín pronikne skrz do motoru
Takže máte namysli benzínové čerpadlo ano?
To bývá přeci u nádrže ne? A kdyby u motoru, tak to myslíte že by do motoru šlo více benzínu?
Nevysvětlil by jste mi to?
Děkuju Vám
U modernich aut uz je cerpadlo elektricke (nemusi byt ani nutne u nadrze). Jak pise dabel, mechanicke (membranove) cerpadlo mely naposled 1. Favority ci Golf I.gen. Pokud nemate auto s karburatorem, tak snad ani mechanicke cerpadlo mit nemuzete...
Pokud Vam u mechanickeho cerpadla praskne membrana, tak nejde vice benzinu "do motoru" ale do oleje. Olej pak smrdi po benzinu a je ridky. Navic, kdyz je toho benzinu v oleji vice, tak muze chytnout a je o zabavu postarano...
Děkuji, chci se ještě zeptat jak se tam ten benzín dostane do toho oleje? Tomu nějak nerozumím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.