Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poskozena prevodovka?

Od: stryc odpovědí: 5 změna:

Dobry den,chci se zeptat,minuly tyden jsem menil olej v prevodovce a nesel povolit plnici sroub (pozdeji jsem zjistil,ze sem ho povoloval na druhou stranu,protoze ma obraceny zavit) tak sem do toho parkrat drbnul kladivem,od ty doby se me zda,ze tece olej..je mozny,ze sem nejak poskodil prevodovku?co ted s tim?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

plnící šroub? nebyl to výpustní či kontrolní? převodovku nepoškodíš leda by praskl blok moh si nakopnout závit ale to by nešlo utáhnout nebo je tam tesnění dej jiný a na závit bud teflonku nebo je lepší elektrikářská igelitová izolačka

jabraka*
hodnocení

2x

Zřejmě myslíš vypouštěcí zátku,plnění je shora.6e olej vytéká snadno zjistíš,když na noc položíš pod auto čistý papír.

JABRAKA

nevšiml jsem si že by tady psal co má za auto, tak jak mužete tvrdit že je plnici otvor nahoře.. ono dost převodovek se plní kontrolním šroubem z boku..

doplněno 27.10.12 17:14:

jinak pochybuju že by blok praskl.. to by musela byt řadny klepot.. jinak pokud šel ten šroub normalně zatahnout tak pochybuju že přes něj by tekl...

ubaw5tun
hodnocení

0x

Obrácený závit jsem na převodovce nikdy nezažil. Co je to za auto?

stryc
hodnocení

no to ze tece sem zjistil,ze sem tam dal podlozku,ktera saje jen olej a fakt to tece nekde zvrchu,nejspis simering..je mozny,ze by praskl?kontrolni sroub je zaroven pro dolevani.Jinak ze sroubu to neni,to sem kontroloval,je to konusovy zavit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]