Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nano ochranný povrch ano/ne

Od: olaf71* odpovědí: 5 změna:

máte někdo auto opatřené ochranným nano povrchem a eventuelně jestli to má nějaký význam? např. na starší vůz

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Co to je "Nano ochranný povrch"? - to zase někdo ´vymyslel nový fígl´ jak tahat peníze z kapes důvěřivců, kteří sice nevědí, co to je to "nano", ale vědí, že je to ´trendy´?

doplněno 27.10.12 15:06:

Promon: Je to neuvěřitelné - až neskutečné...

*haha*

doplněno 27.10.12 15:34:

Já jen položil doplňující dotaz: "Co je to nano ochranný povrch?" - nějak totiž nevím, co si pod touto formulací mám představit - resp. nabízí se příliš široké pole možností...

*smich*

Proč se mi při podobných ,,nano površích´´ vybaví Horst Fuchs s naušnicí v uchu a s NEUVĚŘITELNĚ výhodnými nabídkymi V-strouhačů, mixérů, nožů atd... *smich*

martinxx1

s autem nemam zkusenosti ale davam to na stresni okna a celkem v pohode misto kazdy tyden meju okna jednou za pul roku

voda pekne steka a bere sebou i bordel ;)

olaf71*
hodnocení

také nejsem vyznavač TV nabídek a těch jejich instrumentů, ale věřím, že šikovní lidé s tím umí šikovné věci.

olaf71*
hodnocení

otázku jsem položil první, tak prosím neodpovídat na otázku otázkou. díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]