Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
mam odhlasene auto na sebe, nezaplatila jsem eko dan, neprihlasila jsem si ho, auto jsem uz prodala , a chtela bych se zeptat, zda budu mit nejakou sankci, za to, ze jsem na sebe neprihlasila a nezaplatila eko dan...zpetne...muzu nahlasit majitele do technicaku?dekuji
pokud ho mate odhlasene na sebe,tak jak je mozny,ze jste neplatila eko?Pokud se poplatek platit ma,tak Vam ho ani neprihlasi..Takhle to spis vypada,ze EKO bylo zaplaceno,v tom pripade Vam nic nehrozi.Ale pokud bylo pouze v poloprevodu,tak je to pak problem
Žádná sankce Vám nehrozí,
vůz jste prodala v polopřevodu a nejste majitelka vozu, uschovat dobře prodejní smlouvu.
Eko dan se platí jen při dohlášení vozu , to už je věc nového majitele .
Majitele do techničáku zpětně nahlásit nemůžete , to by jste musela nejdřív vůz na sebe dohlásit (+ zaplatit eko výpalné) , a pak odhlásit na nového majitele, ale už nejste majitelka vozu , tak nic nepodnikejte , žádná pokuta za nedohlášení ani za nezaplacení ekovýpalného nehrozí.
Omlouvám se kolegům rádcům že odpovídám novou odpovědí ale nejde mi doplnit odpověd minulá.
Dekuji za odpoved, ale dle zakona jsem to mela udelat, ne,?tim padem jsem okradla stat, a majitel se nemuze nahlasit na tp, takze vsechny sankce za mnou pujdou , ze ano,?
a jeste se chci zeptat, zda to po me nemuze magistrat vymahat, ze jsem nezaplatila ekodan a neprihlasila...jak muzu auto odhlasit...
Naposled -
jak můžu auto odhlásit? - NIJAK - nejste už majitel ( a bylo by to zbytečné)
Proč by se majitel nemohl nahlásit na tp? Může , napíše si vaši plnou moc k přihlášení (některé registry ji vyžadují ,některé nee)
Žádná sankce za vami nepujde kvůli nedohlášení a nezaplacení ekodaně od magistrátu ( pouze od ČKP i magistrátu pokud vůz neměl povinné ručení)
( Odhlášeno na mě a prodáno v polopřevodu jsem prodal asi 150 vozů bez jakékoliv sankce od kohokoliv (podminka uzavřené povinné ručení))
Mily Nu, rada bych Vam rekla to, ze kazdemu cloveku pisete hnusne veci, ze by si zaslouzil to a jinemu napriklad pokutu 50 tisic, myslim, ze jste zakomplexovany...ale jinak , kdyz Vam to pomaha...napisete mi jeste nejakou radu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.