Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autorádio s lepším příjmem

Od: xstanax® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, bydlím v oblasti, kde je horší radiový příjem. Na laciné autorádia mně ani s anténou se zesilovačem nehraje kvalitně, v některých místech se ztrácí signál. Podle jakých parametrů se mám řídit, když budu kupovat jiné. Chtěl bych ho koupit z Aukra, ale bojím se, abych s ním zase neměl problém. Mám se zaměřit na značku, výkon nebo jiný parametr? Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Autorádio hraje vždycky tak dobře (špatně), jak dobrá (špatná) je k němu připojená anténa.

Takže rádio můžete koupit takové, se kterým máte vy nebo známí dobré zkušenosti.

Vetší pozornost si zaslouží výběr antény (ale s tím už já neporadím).

hodnocení

2x

chce to řádnou anténu a měnit komplet s kabelem

občas je lepší ten zesík s antény vykuchat a napojit bez něj zvláště je li ta anténa starší teče do ní a zesík oxiduje a příjem de do háje

hodnocení

2x

Autorádio poslouchám denně, přičemž jsem nějak nepostřehl nějaký rozdíl mezi radiem za tisícikorunu a ,,značkovým´´ či ,,originálním Škoda´´ aj. Opravdu bych se zaměřil na anténu, případně předzesilovač.

martinhajek*
hodnocení

2x
Ano je to tak. Vstupní díl dnes vyráběných značkových autorádií jsou všechny velice citlivé, nejdůležitější je kvalita antény, jejího předzesilovače a svodu.
hodnocení

Anténu jsem koupil novou( na Felicii), neměnil jsem ji i s kabelem, jen napojil konec. Budu se muset zřejmě zaměřit na celý svod. Děkuji za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]