Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za studena pri seslapnuti plynu se dusi

Od: martinxx1 odpovědí: 6 změna:

Dobry den mam problem,Seat ibiza 1.4i 44kw 1997 dnes po dvou dnech chci jet ale pri rozjezdu mi to malem chciplo drive jelo
i treba po tydnu v poho ale dnes 4 stupne takze podstatne studenejsi motor se dusi a ma takovej zvuk jako traktor,pri prudsim seslapnuti plynu se dusi ale za chvily asi kdyz se trochu zahreje tak jede pekne a ma pravidelny chod a uz to neni traktor,nevite cim to je?Predpokladam ze az bude treba -5 tak to bude pekne blbnout
predem diky za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kulik*
hodnocení

0x

může to být cokoliv-zanesená šktící klapka,palivový filtr,špatná svíčka,zkus vše postupně řešit,pokud nic z toho,nezbývá ti než dojet do servisu a opět moje oblíbená diagnostika. ;)

gumidek*
hodnocení

0x

Jestli je tam katalyzátor, tak se po delší problémové jízdě na něj koukni. Pokud je to v zapalování (vadná lišty,cívky,kabel,svíčka či co tam vlastně máš), tak bude kat červenej do ruda, protože v něm bude hořet benzín.

doplněno 27.10.12 20:08:

Zažil jsem to u Feldy MPi, která měla blbou zapalovací lištu. Jeli jen dva válce a zbytek paliva šel do katu, který doslova svítil a šlo od něj vedro.

martinxx1
hodnocení

jak cervenej?jako zhavej?nebo jenom vypalenej a tudis nefunkcni?Jizda problemova neni jen studeny start pochvily je to uz v pohode civka je nova a svicky taky

martinxx1
hodnocení

jo a vsechny filtry jsem menil krome palivoveho ten je uz i trosku orezly takze bude ani puvodni?

dej novej ten starej to už bude mít za sebou na palivovej filtr se dost zapomíná až ho vyndáš řízni ho vejpůl a to budeš koukat jak je černej

martinxx1
hodnocení

ok palivak vymenim jen se potrebuji zeptat kdyz palivovy filtr vyndam tak mi z hadicek vytece benzin tak nastartuju pak?vznikne v hadickach vzduchova bublina,tak predpokladam ze nastartuju ono to chcipne a pak uz nastartuju a bude to dobry,nebo musim ty hadicky nejak natlakovat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]