Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alu kola středová díra

Od: stredak odpovědí: 4 změna:

zdravim vlastnám clio II rv.2000 mam tam pneu 165/65 r 14, chci tam dát alu kola z hondy civic, pujde mi to na středovou díru? koukal jsem, že se dají koupit vymezovací kroužky, ještě se chci sezpata když mám pneu 165'65 r14 a dí, ta, pneu 190 60 r 14,nebude mi to drhnout atd? diky moc za radu a pomoc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Disk Clio má průměr středové díry 60 mm, Civic 56 mm - nepůjde to, menší díru prostě nenatáhneš...

:-D

erikch*

doladit středový průměr u ALu není nic složitého a v každé kovovýrobě,případně každém servisu ALu apod.takovouhle operaci zvládnou-samozřejmě za předpokladu dostatečné pevnostní dimenze...

hodnocení

0x
Nevím jak tak velký to pod Clio narvete a je tam ještě jedna věc která by vás mohla bolet. Každý auto má pneumatiky zpočítaný tak aby na čtvereční centimetr plochy pneu připadla určitá hmotnost. Kocour jako Clio nebude mít na velký kola tu správnou váhu a tím pádem to taky v zatáčkách nemusí držet na silnici. Hlavně v zimě když se gumy nezaboří dostatečnou vahou do sněhu z toho můžete mít slušný sáňky.

honzarx
hodnocení

0x

Ahoj, Clio má středovou díru 60,1, kdežto Honda 56,1, musel bys středovou díru zvětšit na soustruhu. Rozměry najdeš zde:

aluapneu.cz/...

H.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]