Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaké vylepšení a vychytávky na YUKI GY 125

Od: jyri* odpovědí: 4 změna:

zdar lidi nastala zima a tak plánuji na motorce udělat nějaké vychytávky a vylepšovadla mám YUKI enduro (gy) 2 125CCM a tak se ptám co by jste mi poradily za vylepšení předem říkám že motorku mám spíše na normální jěždění po silnici a na občasné prázdninové dálky chci si z toho udělat spíše takové to cestovní enduro zatím jsem si tam koupil jen kufr a blastry ted si plánuju koupit nové pakny k zadní brzdě poradte mi nejaké vylepšovadlo jen takovél léhké co není zakázáno předpisy předem říkám nepište mi sem ty co mi hned budou psát koupi nového motocyklu mám řidičák chvíly takže mi stačí děkuji za každou odpoved

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Na koupi silnějšího musíš dozrát sám a taky mít jinej řidičák, takže jediné, co ti poradím - prolejzej motorkářský fóra a internetový obchody, určitě se ti něco zalíbí. Já jsem na choppery, takže s endůrem ti moc nepomůžu. Vím, že si dost dávaj kryty na gripy, aby nefoukalo na ruce a nebyly zasraný rukavky, ale to je tak všechno, co endůrech vím. Taky je na endůro dobrej středovej nožní zvedák - na mytí nebo zimní uskladnění je ideální.Tak hlavně hodně dobrejch kilometrů.

jyri*
hodnocení

jojo na ruce už mám to jsou ty blastry a ten zvedák taky plánuji ke koupi ale jelikož sem student a nejsou tolik finance tak nejdřív si hold vystačím se špalkem a peníze budu cpát do důležitejch věcí jako jsou ty brzdy atd a pak zvedák přijde na řadu ten taky planuju jinak zde je fotografie motocyklu

Nějaké vylepšení a vychytávky na YUKI GY 125

nu*
hodnocení

0x

na cestování určitě vetší větrný štítek nebo menší plexi, ideální by bylo zapouzdřit sekundární řetěz, zakázány nejsou dlouhé směrovky na gumových stopkách které se nezlomí když zachytíš o dveře kůlny

jyri*
hodnocení

jojo já mám pod smšrovkama dělané takové gumy takže jsou pružné tak aby se nezlomily o plexi budu uvsžovat a o řetězu jeste uvidím ale jinač děkuji za rady :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]