Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ford focus 1,8 tddi - na co jezdíte

Od: weka* odpovědí: 4 změna:

co všechno lijete do tohohle modelu auta s tímhle motorem?

je to rok 2002 a prý by neměl být problém i s bionaftou apod...

poradťe, ať nezničím vstřiky apod ..;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

proč si pořizuješ auto na naftu když naftu nemáš? S bionaftou je to tak, že na tento dotaz nidko neodpoví...rozporuplná jsou stanoviska výrobců a autorizovaných servsů..ty servisy bych chápal, tvrdí že bionafta je super, ale onio mají pak z těch zadřených čerpadel a motorů kšefty...Bionafta je i obyčejná nafta, když je tam 7 procent řepkového oleje tak je to bio...nebo ne?

Jinak tento fokus jezdí za 5 litrů, to ej skoroc zadarmo, akorát se musí občas pořádně projet po dálnici, jinak budeš mít problém na emisích...

mil®
hodnocení

0x

Snažím se do toho lejt jen kvalitní naftu a měmním často olej a každej rok to pročistím čističem palivový soustavy jak mi tu kamarádi profíci poradili. A nemám žádnej problém. Bionaftu nedávám. Nechci mít žádný problémy. Denně musím jezdit.

stirecek*
hodnocení

0x
Mel jsem stejné auto, stejný motor a dával jsem jen naftu a měnil olej. S bionaftou jsem to nezkoušeli, tak neporadím, ale v zimě ji nedávej . Pět litrů spotreba není velká, na tom neuspoříš. Občas přidej aditivum, třeba VIF , ten motor je skvělý.
mil®

Přesně tak. Dávám VIF letní i zimní a kvalitní naftu(tu co tankujou kamioňáci a autobusáci) a jezdím za 5 celej rok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]