Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny techniky.
Mám takový problém, když jedu (pokud stojím, nepozorují dále popsaný problém), tak mi někdy zhasíná kontrolka rozsvícení potkávacích světel. Bohužel jsem neměl možnost zkontrolovat, zda, když zhasne kontrolka, tak světla nesvítí nebo to je "oddělené". Nevíte náhodou, jak to je nebo nevíte, kde by mohla být chyba?
s velkou pravděpodobností sama žárovička v budíkách(s denním svícením v budíkách nejpoužívanější vůbec)-chtělo by to info co je to za auto(pokud už tišták,je to trošku složitější-a dražší)-tady je to spíš o mechanické akci-odpojit a vyndat budíky-vyměnit tu malou mršku(nožová žárovčička za cca.5.-kaček) a tradá zpátky...U některých aut se dá i dostat spodem(odplastovat kryty volantu a sloupku volantu) bez vyndavání budíků samotných-ale chce to vědět o co konkrétně za auto jde...
Je to Š. Felicia. Co jsem vydedukoval, tak to vypadá buď na vadný kontakt nebo jak jste psali špatnou žárovku. Zhasíná (někdy tak "poblikává" - jakoby svítí, chvíli zase ne, atd.) zvlášť když jedu po nerovnostech. Jiné kontrolky jsou OK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.