Nejste přihlášen/a.
Ahoj u auta se mi loupe spojler v zadu nad kufrem je od vyrobce loupe se jen, ten lak kazdy den rano je to vic a vic- nove pupeny co delat...mate nejakou zkusenost nevypada to pak pekne zustavaji tam nepekne flekydiky za rady
ahoj,tak,máš dvě možnosti,buď si to "opravit" sám-tzn. poškozená místa obrousit na základ,odmastit,zatmelit,znovu vybrousit,až bude shodný povrch s původním lakem okolo,pak plnič,nebo základovku,poté sehnat barvu ve spray se stejným kódem barvy,dle techničáku a stříknout to,nebo druhá možnost-nechat si to u autolakýrníka odborně stříknout. Třetí možnost snad poradí někdo další
i já mam ten samej problém na 4kovym golfu,po stranach mi to popraskalo a taky se to zvětšuje. co si myslíte o nejakym silikonu nebo tak aspon provizorni řešení?
nevím jak moc se vám líbí 3D karbon folie,ale za tepla to precizně potáhnout a máte klid-náklady srovnatelné za sprayje,tmely apod.,efekt vcelku slušný a hlavně je klid-bude to naprosto kompaktní...Jinak sundat,zbrousit,odmastit,základ na plasty(v 99% případů jde o ABS plast),plnič,barva a lak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.