Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
od 1.1.2013 se mění podmínky pro získání ŘP skupiny C+E tak, že bude třeba k získání oprávnění věk 21 let (doposud to bylo 18 let). Předpokládám, že rozhodující bude den složení závěřečné zkoušky - pletu se snad? Jde mi o to, zda by mi stačilo se do konce roku zapsat do autoškoly, což bych stihl. Odjezdit jízdy a udělat závěrečné zkoušky za měsíc a půl nestihnu ani ve snu.
Díky.
zdravim... tohle jsem tedkom řešil u motorky.. posouvaji taky hranici.. a duležite je kdy se zapišete do toho kurzu.. takže to klidně muže byt jen papirově a nemusite mit nic odjeto.. dale mi bylo řečeno že na to mam 6 měsícu,, běžně to je myslim rok a půl... tak nevim jestli to plati takhle i u kamionu.. musite pozjištovat.. bud na autoškolach nebo ministerstvo dopravy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.