Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce,
měl bych dotaz, mohu na ozákladovaný povrch použít Body 910 a nechat už tak, nebo je nutné Body 910 ještě zalakovat. Jedná se o podběhy.
Předem díky za odpovědi
Takže jsem nešlápnul vedle . Zítra s tím budu natírat podběhy. Doufám, že i dobře schne. Plánuji tak 2 vrstvy na blatník a boční stěnu motorového prostoru a 3 vrstvy na zadní mezistěnu, kam bude kolo nejvíce odrážet odlétávající štěrk.
Itan: Který ohyb?
doplněno 24.10.12 22:52: @itan : To je fakt dobrý nápad! Díky. Vyrobím tam takovou skluzavku. Trochu mi zbylo karosářského tmelu. Dělal jsem s ním všechny dosedací plochy a i tu výztuhu v platníku, aby bylo vše uzavřené a působilo to se skeletem jako jeden vodotěsný celek a voda nikde nevzlínala do spoje.
oprava: blatníku
Gumi, dávat na to žádný lak nemusíš. Já tedy osobně nemám moc dobré zkušenosti s touto řeckou Fy. Používám raději Dinitrol UBS, který není potřeba tak často obnovovat. Další věc, než to natírat růčo, je lepší kartuš a pistole, růčo se nedostaneš úplně všude.
Budu dělat jenom podběh. Celé auto předchozí majitel něčím zespodu nastříkal (nějaký podobný nátěr na bázi kaučuku). Jak jsem měnil přední blatníky, tak je chci zevnitř dotřít a tak bych ty celé podběhy vepředu přetřel celé, aby byly celkově natřené jedním nátěrem. Zatím je mám natřené zevnitř Formexem.
doplněno 24.10.12 22:23:Růčo se fakt v tomhle případě dostanu všude. Odstrojil jsem to komplet (nárazník,maska,světla,zítra i tlumič a zabalím těhlici s ramenem do igelitky.
Nějaký ten rok se tím zabývám a vím, že natírat a stříkat ochraný nátěr v podběhách, podahy a blatníku, je nebe a dudy. Štětkou to nikdy nebude takové jako stríkané pistolí na UBS, ani když to budeš "tupvat".
Když to jedou uděláš pořádně a dáš tam plastové nadkolí, nemusíš se k tomu pár let vracet. Max. to stříknout voskem na podvozky, ale další vrstva UBS je zbytečná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.