Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nátěr Body 910

Od: gumidek* odpovědí: 11 změna:

Zdravím všechny rádce,

měl bych dotaz, mohu na ozákladovaný povrch použít Body 910 a nechat už tak, nebo je nutné Body 910 ještě zalakovat. Jedná se o podběhy.

Předem díky za odpovědi ;)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

2x

@gumidek tam se ten hnus drží a dřív odejdou lemy

doplněno 24.10.12 23:00:

To jsem měl na mysli takovou skluzavku asi pod úhlem 45°

Nátěr Body 910
gumidek*
hodnocení

Takže jsem nešlápnul vedle *palec*. Zítra s tím budu natírat podběhy. Doufám, že i dobře schne. Plánuji tak 2 vrstvy na blatník a boční stěnu motorového prostoru a 3 vrstvy na zadní mezistěnu, kam bude kolo nejvíce odrážet odlétávající štěrk.

doplněno 24.10.12 22:38:

Itan: Který ohyb?

doplněno 24.10.12 22:52:

@itan : To je fakt dobrý nápad! Díky. Vyrobím tam takovou skluzavku. Trochu mi zbylo karosářského tmelu. Dělal jsem s ním všechny dosedací plochy a i tu výztuhu v platníku, aby bylo vše uzavřené a působilo to se skeletem jako jeden vodotěsný celek a voda nikde nevzlínala do spoje. *palec*

doplněno 24.10.12 22:52:

oprava: blatníku

Nátěr Body 910 #2

laybor*
hodnocení

0x

Já to vždy nechal jen tak ,

ale dá se to lakovat Deluxem, lakuje se za mokra , co jsem se dočetl dá se lakovat i na bázi syntetiky i akrylátu

gumidek*
hodnocení

Já bych to chtěl nechat šedé, ale nevím, jestli může body 910 zůstat holé, když je přelakovatelné...

oxum

Ano může zůstat holé.

gumidek*
hodnocení

Díky, tak mi ten nátěr vyhovuje. Chci ho mít světlí, aby pod autem nebyla taková tma.

laybor*

Mrkni na ,, Farby SK - Body 910 , je to tam celkem dobře popsané .

ar*
hodnocení

0x

Gumi, dávat na to žádný lak nemusíš. Já tedy osobně nemám moc dobré zkušenosti s touto řeckou Fy. Používám raději Dinitrol UBS, který není potřeba tak často obnovovat. Další věc, než to natírat růčo, je lepší kartuš a pistole, růčo se nedostaneš úplně všude.

gumidek*
hodnocení

Budu dělat jenom podběh. Celé auto předchozí majitel něčím zespodu nastříkal (nějaký podobný nátěr na bázi kaučuku). Jak jsem měnil přední blatníky, tak je chci zevnitř dotřít a tak bych ty celé podběhy vepředu přetřel celé, aby byly celkově natřené jedním nátěrem. Zatím je mám natřené zevnitř Formexem.

doplněno 24.10.12 22:23:

Růčo se fakt v tomhle případě dostanu všude. Odstrojil jsem to komplet (nárazník,maska,světla,zítra i tlumič a zabalím těhlici s ramenem do igelitky.

aroff

Nějaký ten rok se tím zabývám a vím, že natírat a stříkat ochraný nátěr v podběhách, podahy a blatníku, je nebe a dudy. Štětkou to nikdy nebude takové jako stríkané pistolí na UBS, ani když to budeš "tupvat".

Když to jedou uděláš pořádně a dáš tam plastové nadkolí, nemusíš se k tomu pár let vracet. Max. to stříknout voskem na podvozky, ale další vrstva UBS je zbytečná.

gumidek*
hodnocení

Nechci stříkat, abych nemusel zakrývat ty části, které postříkat nechci. Nemám možnost stříkacích pistolí a kompresorů. Spreje jsou drahé a obsahu je v nich málo. Proto tato alternativa. O plastových nadkolích zatím uvažuji. Nebylo by to špatné *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]