Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Včera skončila na jednom z našich aut technická, jedná se o felicii, oprava je pro mě ted drahá jedná se o problem v elektrice a koroze v blatnících + špatné tlumiče nejspíš, no zkrátka chtěli by jsme ho dát do depozitu nebo jak se to menuje odevzdat značky a přestat platit povinné ručení a až případně by jsme se rozhodli dat to dohromady tak jak by to bylo? kolik stojí to dočasné odhlášení a kolik případné přihlášení? a jak mam postupovat při přerušení povinného ručení když mam čtvrtletní platbu a další platba měla být kolem 20 září a já ještě nezaplatil budu muset pojištovne platit ten měsíc od září do ted co jsem byl pojišten ale ted to chci zrušit? děkuji moc za radu..
smlouvu(povinné)ukončit dnem zápisu do TP-uložení značek do depozitu,doplatit chybějící poměrnou část asi hotově hned v kanceláři vaší pojištovny,pak až někdy pak se rozjhodnete auto znovu provozovat(po opravě)-uzavřete(znovuoživíte) smlouvu o povinném ruč.,uděláte aktuální TK(auto na podvalu apod.na STK) no a s tím+TP na úřad pro značky("vyndání" z depozitu)...
díky moc za radu a kolik to dání a vyndání z depozitu stojí? dřív za odevzdaní značek byla STOKORUNA, ale ted už nevím jak to je
přesně tak.. ještě si myslím to povko mužete zrušit dočasně.. pak vam odpadá sepisování nové smlouvy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.