Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odevzdaní SPZ a přerušení Povinného ručení

Od: rapid® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den Včera skončila na jednom z našich aut technická, jedná se o felicii, oprava je pro mě ted drahá jedná se o problem v elektrice a koroze v blatnících + špatné tlumiče nejspíš, no zkrátka chtěli by jsme ho dát do depozitu nebo jak se to menuje odevzdat značky a přestat platit povinné ručení a až případně by jsme se rozhodli dat to dohromady tak jak by to bylo? kolik stojí to dočasné odhlášení a kolik případné přihlášení? a jak mam postupovat při přerušení povinného ručení když mam čtvrtletní platbu a další platba měla být kolem 20 září a já ještě nezaplatil budu muset pojištovne platit ten měsíc od září do ted co jsem byl pojišten ale ted to chci zrušit? děkuji moc za radu..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x

smlouvu(povinné)ukončit dnem zápisu do TP-uložení značek do depozitu,doplatit chybějící poměrnou část asi hotově hned v kanceláři vaší pojištovny,pak až někdy pak se rozjhodnete auto znovu provozovat(po opravě)-uzavřete(znovuoživíte) smlouvu o povinném ruč.,uděláte aktuální TK(auto na podvalu apod.na STK) no a s tím+TP na úřad pro značky("vyndání" z depozitu)...

hodnocení

díky moc za radu a kolik to dání a vyndání z depozitu stojí? dřív za odevzdaní značek byla STOKORUNA, ale ted už nevím jak to je;)

nu*

100,- Kč na 12 měsíců, vyndání v této době nestojí nic

přesně tak.. ještě si myslím to povko mužete zrušit dočasně.. pak vam odpadá sepisování nové smlouvy

erikch*

nijak dramaticky rozdílné to nebude-nejsem si zcela jist(depozit nepoužívám)-ono by to přii nějakém zdražení polatků němělo smysl,že...

hodnocení

0x

ihned dojít na evidenci a uložit značky

ihned dojít na pojištovnu a zjistit. zdali již ukončili smlouva sami, nebo jí ukončíte vy..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]