Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik bude asi stát oprava skúteru?

Od: hoummy* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

pokazil se mi 2T skútr, Ventus Skyline. Automat. 50ccm. Nejde nastartovat nožně ani ručně, startování jakoby prokluzuje. KOlik asi bude asi stát oprava? Skútr má najeto 1800 km.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

2x

Odhaduji cca 1000-2000, může to být také jen pár stovek. Pro přesnější odhad by se muselo sundat víko variátoru pod kterým je startovací segment. Ozubené kolo které přenáší výkon ze starteru na kliku může mít stržený vnitřní mnohohran. Také může být jen povolená matka na klice. Bez demontáže nelze zjistit.

nu*
hodnocení

0x

záruční oprava bude zdarma

hoummy*

To jo, ale je jeden velký problém. Ten člověk, co mi jej prodával, vlastní firmu mi nereaguje na výzvy a už mi to 4 měsíce v garáži stojí, tak se ptám na cenu :(

nu*

ok, taK 14 TISÍC

hoummy*

To je skoro cena toho šmejdu :)

ladaadal*
hodnocení

0x

No, z této otázky lze usuzovat, že oprava se bude pohybovat mezi 50,-Kč až 20 000,- Kč? Myslíš, že podle názvu motorky poznáme na dálku, co s tím máš?

hoummy*

To je jasné, že na dálku asi těžko :), tedy jestli tady nejsou nějací kouzelníci a alchymisté. Uvažuju jestli to nechat opravit, nebo prodat neopravené. Neopravené asi vyhraje :). Zajímala mne jen orientačně cena, jestli jít do opravy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]