Nejste přihlášen/a.
Dobry den
Autoradio mi spatne chytá signal.Chtel jsem se zeptat jake ma napajeni zesilovač antény felicia 1.3mpi r.v. 1997,jde o to jestli to fantomove kdy se napětí vede pres signalový vodic nebo jestli má paralelni vodic(modry)? ktery se pichne do ISO kostky a ktery je pak napajen pres iso radia,.ja tam ten dratek prave nemam.nevim jestli je nekde ucvaknuty nebo jestli tam vubec je. diky za odpoved
2x
ty antény na střeše dost trpí a zesilovač schnije řeším to bud novou celou anténou nebo s tý starý ten zesík prostě vykuchám a napojím to bez zesíku nedávno sem řešil oktávku a hraje to jak blázen
taky může bejt v háji samotnej prut antény skusit jinej
napájení zesilovače by mělo bejt řešený s rádia je to drát na kterým se při puštění rádia oběví plus 12V je třeba to proměřit
doplněno 25.10.12 20:17:jo pokud se zesík vykuchá je třeba zaizolovat napájení zesíku aby si nebrnk o kostru a nenastal zkrat
0x
Napájení je vedeno zvlášť drátkem do ISO konektoru. Fantomové jsem ještě u Feldy neviděl (u originální antény)
doplněno 21.10.12 23:04:Vedení je s hadičkou zadního ostřikovače (stropem ve výztuze po levé straně střechy, samý kraj) a pak levým A sloupkem a pak za palubkou. Pár lidí si to usnadňuje zase spodními plasty podél prahu vlevo.
doplněno 25.10.12 17:57:Pravděpodobně. Časem napraskne a pak tam zatéká voda. Mrtví zesilovač je pro signál horší než anténa bez zesilovače.
Já anténu nikdy moc neřešil. Koupil jsem si ten anténí konektor (vidličku) a napájel na ni kus lankového drátu. Drát jsem vedl po interiéru auta, aby nebyl vidět a signál mám dobrý + střecha je bez otvorů a nikde nezatéká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.