Nejste přihlášen/a.
Dobry den
Autoradio mi spatne chytá signal.Chtel jsem se zeptat jake ma napajeni zesilovač antény felicia 1.3mpi r.v. 1997,jde o to jestli to fantomove kdy se napětí vede pres signalový vodic nebo jestli má paralelni vodic(modry)? ktery se pichne do ISO kostky a ktery je pak napajen pres iso radia,.ja tam ten dratek prave nemam.nevim jestli je nekde ucvaknuty nebo jestli tam vubec je. diky za odpoved
ty antény na střeše dost trpí a zesilovač schnije řeším to bud novou celou anténou nebo s tý starý ten zesík prostě vykuchám a napojím to bez zesíku nedávno sem řešil oktávku a hraje to jak blázen
taky může bejt v háji samotnej prut antény skusit jinej
napájení zesilovače by mělo bejt řešený s rádia je to drát na kterým se při puštění rádia oběví plus 12V je třeba to proměřit
doplněno 25.10.12 20:17:jo pokud se zesík vykuchá je třeba zaizolovat napájení zesíku aby si nebrnk o kostru a nenastal zkrat
Napájení je vedeno zvlášť drátkem do ISO konektoru. Fantomové jsem ještě u Feldy neviděl (u originální antény)
doplněno 21.10.12 23:04:Vedení je s hadičkou zadního ostřikovače (stropem ve výztuze po levé straně střechy, samý kraj) a pak levým A sloupkem a pak za palubkou. Pár lidí si to usnadňuje zase spodními plasty podél prahu vlevo.
doplněno 25.10.12 17:57:Pravděpodobně. Časem napraskne a pak tam zatéká voda. Mrtví zesilovač je pro signál horší než anténa bez zesilovače.
Já anténu nikdy moc neřešil. Koupil jsem si ten anténí konektor (vidličku) a napájel na ni kus lankového drátu. Drát jsem vedl po interiéru auta, aby nebyl vidět a signál mám dobrý + střecha je bez otvorů a nikde nezatéká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.