Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kodovaní klíče renault

Od: johhny16* odpovědí: 5 změna:

chtěl bych získat informace o kodovaní klíče s imobilizerem.Postup na kodovaní mam i vše funguje ale jen na chvili(vypnu motor a pokud do 10 minut nenastartuju opět to nefunguje)nema někdo nějakou radu na to abych tohle nemusel provadět pokažde u každeho startovaní?nebo nějakou radu co se tyče tohoto problemu?jestli je to problem s imobilizerem nebo něco takoveho a jak to řešit!předem všem mc děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

2x

RENAULT to tak má udělané pokud nenastartuješ do určité doby musíš dálkou zamknout a znovu odemknout (taky jsem měl 2x kosočtverec) a neslyšel jsem o nikom kdo by to rušil

johhny16*
hodnocení

jestli jse mužu ještě zeptat zda mi nekdo poradi přičinu tohoto problemu.clou dobu mi DO fungoval normalně jen včera jsem přišel k autu a najednou nic DO mrtvý.vyměnil jsem byterie znovu nakodoval a jede to prozatím.myslíte jsi že tento problem způsobilo vytahnutí baterie z DO a tím se anuloval kod?nebo se to stava nahodně,mužu tímto způsobem na auto mít nějaky spoleh nebo jse to bude opakovat částěji jak jse DO chce.(podotýkam že nevím jestli byly špatně baterie ale znamy mi to poradil vyměnít je,ale pokud jse to bude opakovat tak bych byl rad jak tomuto předejít.dekuji..

itan71*

Ono bývá občas problém i s příjimačem u starých jako např.19 to je nad vnitřním zrcátkem to je potřeba rozebrat a vyčistit bývá to dost mastné aspoň mě to tehdy pomohlo

doplněno 21.10.12 22:41:

Nad tím zrcátkem je takové plexisklíčko a to umýt třeba v jarové vodě a ten zbytek elektr. pod tím by měl stačit opatrně hadříkem nepoužívat agresivní prostředky např.ředidlo atd.

johhny16*
hodnocení

a nestačí to střiknout nějakm sprejem na kontakty na znečištěně kontakty atd.jako je konkor atd. nevím na jakem principu tento přijmač funguje mohli by jste mi poradit zda to mužu vystřikat nebo jak postupovat při číštění?..dekuji

johhny16*
hodnocení

super díky moc chlapi stašně jste mi pomohli...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]