Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolujízda autem - kolik platit?

Od: gorro® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,prosím o radu o kolik peněz si říci kolegovi kterého vozím denně do práce aby to bylo spravedlivé ,nechci na něm vydelávat ani prodělávat. díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

žena jezdí taky se sousedkou do prace a dává ji tolik co stojí autobus taky na sousedce nechceme vydělávat a má to od branky domu až k bráně fabriky

doplněno 21.10.12 14:49:

teďka jsem se ptal bráchy jezdí Olomouc - Hlubočky autobus 18 Kč a brácha bere 15 kč

hodnocení

0x

zdravím.. ja vozím kamoše cca 15km a beru si 20kč za jizdu.. ale zaleží na vás..

doplněno 21.10.12 14:50:

bus by ho vyšel se studentskou slevou minimalně na 17kč tak ja myslim že si stěžovat nemuže..když si vezmete jak jsou ještě tyto prostředky omezujici..věčné vysedavani na zastavkach a ten zabitý čas je k nezaplacení :)

mowla*
hodnocení

0x

Cena benzínu (spotřeba x cena/l) dělená počtem osob + něco na údržbu, pojistku (jak u kterého auta)...

;)

ono když vozite plne auto tak to se pak směje..to vyjde o dost levněji než vlak..aspon teda mě jo..

itan71*
hodnocení

0x

Kdysi jsem vozil plné auto a dávali mi jako za autobus, pro ně pohodlnější hlavně v zimě, nemusí tolik koukat na čas kdy mu to pojede a mačkat se v buse popř.něco jiného a je to rychlejší a popř. ho budete vysazovat blízko u baráku

doplněno 21.10.12 14:58:

Je lepší se s ním domluvit než jezdit sám a dotovat úplně vše sám. Ať vezmete téměř jakoukoli částku je to lepší než drátem do oka

dejvy*
hodnocení

0x

My to děláme, že si počítáme na střídačku ( týden já, týden ty, týden on ) 1,50.- Kč na kilometr.

olaf71*
hodnocení

0x

prodělávat asi nebudeš, pokud nezajíždíš. jinak se to běžně praktikuje za cenu jízdného,ale klidně i půlku na benzín. pak záleží, jestli se to spolujezdci vyplatí a přijme to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]