Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chladici smes, dolit nebo vymenit?

Od: tommy* odpovědí: 5 změna:

zdravim,chci se zeptat,co delat v pripade,kdyz nevim jaka je napln v chladici,popr. co by se stalo kdyz bych smichal treba tri ruzne smesi.Nebo radeji vypustit a dolit komplet novou.Je to starsi auto- corsa,ale nerad bych neco oddelal.Diky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

3x

Vypustit a dát novou, čert ví jak je tam vůbec dlouho a jakou má periodu výměny. Může být na dva, tři a nebo pět let. Já bych dal rovnou "pětiletou" a jestli jste pedant tak sysem proplchnout destilkou.

tommy*
hodnocení

no prave se me to vypoustet nechce,protoze vim,ze kapalina je nova..nedavno auto bylo v servise kde ji menili,minuly tyden sem tam doleval asi za 160,- cervenou,tak me to prijde skoda:).Mel sem si zjistit,co tam dali v servise a podle toho..a kdyz tam ted doleju nereditelnou,to by vadilo?

itan71*

V servise většinou dávají fakturu na které je napsánou zaco jste platil a jaký materiál. Nepíšete jakou máte Corsu jaký motor a který rok. Důležité je že by jste neměl míchat chlad.kap.s jinými druhy, máte červenou dolejte červenou.

Trochu mě zaráží že ji nedávno měnili a Vy jste ji minulý týden doléval a chcete ji opět dolévat? Já teda dolévám asi 1-2 ročně dle potřeby.

Já teda nevím,ale od výměny (dva roky-pětiletá) jen kontroluji,i když ze začátku po výměně jsem doléval,než se pořádně ustálila hladina a poté téměř nic nedolévám!Jen kontroluji,aby byla ve stanoveném rozmezí!

laybor*

Dolívat ředitelnou neředitelnou?

V tom servise ti řeknou co tam nalili.

doplněno 20.10.12 18:52:

Jak to pomícháš (zel - čer) tak ti to sežere těsnění pod hlavou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]