Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Š120

Od: palko* odpovědí: 4 změna:
Ahoj všem, nevíte někdo čím by bylo způsobeno u staré 120 to, že když najedu na cestě třeba na nerovnost nebo černý písek od zimy nebo na cokoliv - má mi snahu zadní část auta jakoby odskakovat do stran a prostě klouzat? Koukal jsem na pneu, ale sjeté jsou jen trochu..Na cestě bez kamínků a písku to jede normálně..mám strach na něco takhle vjet, aby se mi to řízení nerozhodilo natolik, že někoho sejmu...Díky za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Asi tlumiče.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Může to být způsobeno také technikou jízdy - stodvacítka je vzadu těžká a tak při hbitém průjezdu zatáčky na sypkém povrchu může dělat neplechu... Vada tlumičů by se asi začala projevovat ploškami na dezénu pneumatik... Ale je to jen můj názor.:)

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Taky bych typoval tlumič a možná špatná geometrie zadní nápravy po nějaké lehké kolizi.
palko*
hodnocení

Ahoj, to asi bude ono! geometrie - před časem do mně zezadu vlítnul 18 letý kluk...a měnila se levá zadní náprava...tak to asi bude ono...seříděj mi to ještě někde?...o takový hlášky hoď to do šrotu nestojím (jezdím s tím každý den do práce), Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]