Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svíčky u mondea

Od: vasek50 odpovědí: 4 změna:

Čau chlapi potřeboval bych poradit.Koupil jsem si Mondeo 1.8 SCi r.v.05 a začala mi blbnout svíčka ve čtvrtem válci,tak jsem si koupil nové,ale ted budu vypadat jako blbec nevím kam je dát spíš nevím ani kde jsou ty staré.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Po sundání toho plastového krytu vám to bude naprosto jasné. ;)

doplněno 19.10.12 17:16:

Ty "krabičky", to jsou zapalovací cívky. Ty se odšroubují, vytáhnou a pod nima jsou svíčky. Bude potřeba dlohý "svíčák"

doplněno 19.10.12 17:31:

Ta cívka vypadá takhle a jak je ta šipka tak tam je nasazená na svíčku. žádné kroucení, jen ji vytáhněte nahoru po odšroubování těch dvou šroubků, jestli se dobře pamatuji tak M6

doplněno 19.10.12 17:34:

Jo samozřejmě je lepší před vydáváním, odpojit konektor od cívky, ale to už je asi jasné.

Svíčky u mondea
vasek50
hodnocení

Když sundám ten kryt tak pod ním psou přišroubuvané nějáké krabičky na dvou šroubech..

olaf71*
hodnocení

0x

a jak teda víš, že je to svíčkou?

vasek50
hodnocení

Protože už se mi jednou to samé stalo s jiným autem a dělalo to úplně to samé..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]