Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Středící kroužky

Od: majo78® odpovědí: 6 změna:

Zdravím na aukru jsem koupil gumy na auto a byly při tom i disky, disky mají stejný rozměr jako moje, ale jenom středová díra je větší o 4 mm můžu použít středové kroužky nebo se to týká jenom alu kol, podotýkám, že mám plechové. Díky za názor.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

2x

Použít je můžeš, ale bez nich se taky nic nestane. Šrouby jsou kuželový, takže ti kolo vystředěj sami, jen se bude kapku hůř montovat.

hodnocení

jo jasné ale jestli při větších rychloste se mi nebude třepat volant

ladaadal*

Nebude. To by ten kroužek nezachránil, drží to na šroubech. Potažmo - kroužky jsou plastový. 4xM12 (nebo 10) s kuželovou hlavou by rozmačkalo i kovový kroužek, ten plast tam je jen kvůli montáži.

vondr

Dobrý den. Mám asi stejný problém jako mnozí tady z vás. Koupil jsem plechové disky. Vše sedí až na středovou díru. Koupil jsem 5 1/2 a na autě má mít 5J. Při kupování mě bylo řečeno že to neva. Takže se chci zeptat jak je to.

krouzek
hodnocení

0x

Vymezovací kroužky jsou určené pouze pro litá (alu) kola,

plechový disk musí být vždy přesně vrtaný na konkrétní auto.

Doporučuji tyto disky prodat a koupit ty co tam patří...

ladaadal*

Nevidím jediný důvod, proč prodávat. Dist vystřeďují šrouby, nikoli středová díra. To by musela být tolerovaná a po týdnu by už nešel disk ani sundat.

Normálně to nasaď, nemusíš mít z ničeho strach.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]