Dobrý den , chtěl jsem se zeptat koupil jsem si vůz s kde byl vyměněna hlava motoru . Když jsem stim zajel na evidencku tak mi ji dal jako nevyhovující z důvodů že ke menena hlava a je tam napsáno jiný typ . Samozřejmě správný typ co je i v technicaku je vyrazen na bloku motoru. , ale nato se odmítl podívat prý je motor moc zaplastovany a nebude to hledat . A tak jsem se chtěl zeptat jak se dá z toho vyklouznout abych nemusel měnit hlavu nebo běhat po úřadech abych dostal povolení . Děkuji
nevyhovující evidenčka je zapsaná v systému CIS STK a jinak z toho nelze vykloznout, púokud je motor zaplastován a nelze zkontrolovat typ motoru tak se tato skutečnost uvede doslovně do protokolu z EK
Jdi jinde u me resili zda ma blok motoru u favorita 135 a ze nemel 135B. Pritom tam bylo vse jak melo byt , jen se znicila hlava tak daly uplne stejnou , ale ze starsiho fatana. Nekdy fakt blbci jak cyp
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.