Nejste přihlášen/a.
Dobry den. V cervnu jsem prodal auto Slovakovi. Casem mu prosla technicka (auto je nyni pry nepojizdne) a ani nema zaplacene pojisteni, tudiz auto nelze odhlasit. Nemate nejakou radu co s tim? A kdybych ho odhlasoval z evidence, stacilo by mit cestne prohlaseni od Slovaka, ktery vlastne neni na velkem technicaku, ale vozidlo provozuje (mam kupni smlouvu), ze vozidlo nebude pouzivano? Dekuji za pripadnou radu.
Pokud chcete auto odhlásit tak pojištění být nemusí stačí doklad o ekologické likvydaci musí odhlásit ten kdo je napsán ve velkémTP jako majitel nebo potřebujete plnou moc od majitele můžete také auto odhlásit na čestné prohlášení že zanikl účel užívání auta a že z něho máte boudu pro psa kupní smlouvu asi máte ale majitel jste pořád vy pokud sem to dobře pochopil
Ano majitel jsem stale ja, ale auto uz nemam. Takze bych nerad psal cestne prohlaseni, kdyz nevim co se s autem deje nebo ne. Myslite, ze pujde, aby cestne prohlaseni napsal on?
Ale pokud jste majitelem vy tak vam nepomůže nějaká smlouva tak to musíte na něho přepsat pokud neplatí pojistku budou vás jako majitely chodit upomínky a za každý den budete platit 50.-plus pojistné on čestné prohlášení napíše jen vám a na úřadě je to nezajímá ještě mně napadá uložte značky do depozitu at máte vy klid
bozzo, cituji Vás: "jsem prodal auto Slovakovi" ********** takže vozidlo není vaše. ale slováka. Máte doklady?
Jak píše Bobr, odhlaště na něj vozidlo. Nic to nestojí, nic se neplatí. Jen musíte nahlásit nějaké informace o Slovákovi. Vhodná je i smlouva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.