Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám koupit auto ze Skotska z Glasgow. Má mi ho přivést dopravní společnost www.BestWAY.Eleme/..., jejich stránky jsou celkem věrohodné. Prý je to jedna z nejoblíbenějších a nejnebezpečnějších lodních doprav ve Skotsku. Je to pravda? Není podezřelé, že chtějí platbu předem?
Děkuji za opověď Martina
je to jasné, cena, cena, cena...? Zdravý rozum, zdravý rozum, zdravý rozum...? Škótske autá predává škótska chariratívna organizácia, samozrejmě pod cenou, lebo slováci a češi sú chudobní...zisky z predaja áut pod cenou predajca použije k vyrovnaniu ďaľších ztrát z ďaľších predajov ďalších áut pod cenou...
tak cena je veľmi nízka a to ma zarazuje pretože ročník toho auta je 2008 a to auto je jak nové. A má na ľavej strane volant. Nechce sa mi to moc veriť lebo čo pozeram tak stoja okolo cca od 6000 a vyššie. A on to auto dáva povedzme ako keby zadarmo
www2.autotrader.co.uk/... Ceny automobilu v UK nejsou draha viz foto passat 2002-03 do 1000 liber cca 30000kc koupite v pohode .
doplněno 19.10.12 08:18:To jen v Cesku jsou predrazeny auta .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.