Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta ze Skotska

Od: martina* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, mám koupit auto ze Skotska z Glasgow. Má mi ho přivést dopravní společnost www.BestWAY.Eleme/..., jejich stránky jsou celkem věrohodné. Prý je to jedna z nejoblíbenějších a nejnebezpečnějších lodních doprav ve Skotsku. Je to pravda? Není podezřelé, že chtějí platbu předem?

Děkuji za opověď Martina

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

1x

Prodej aut ze skotska je okoukaným a starým trikem jak dostat z českého pitomce nějaké peníze. Jdětě do toho.:-P

laybor*
hodnocení

0x

Ano ,to si kup ,hlavně jim pošli prachy dopředu .

doplněno 17.10.12 08:50:

Když pošleš prachy za auto i za přepravu tak za měsíc se tu budeš ptát kam podat trestní oznamení .*hej*

hodnocení

0x

Pokud je ta společnost jedna z NEJOBLÍBENĚJŠÍCH a zároveň NEJNEBEZPEČNĚJŠÍCH, pak to v každém případě podezřelé je..

lucius*
hodnocení

0x

Na toto téma je na internetu milióny článků, prodej za levno přes zálohu třeba u Western Union naletělo spoustu lidí.

lumich*

Můžete mi prosím napsat některé stránky, které se touto problematikou zabývají? Lumich

lucius*

adka
hodnocení

0x
Dobrý deň, čítala som si váš príbeh ohladom čo ste písali že predáva niekto auto zo Škótska Glasgow. Ja mám taký istý problém našla som inzerát na Bazoši konkrétne auto Citroen C4 Picasso 1.6 HDI za veľmi ľacnú cenu a tiež písal, že cez námornú spoločnosť BestWAY.Elementfx Transport ( > www.BestWAY.Elementfx.com ) . Neviem či sme na toho istého nenarazila. Tiež neviem čo mam spraviť prosím poraďte. Ďakujem
nu*

je to jasné, cena, cena, cena...? Zdravý rozum, zdravý rozum, zdravý rozum...? Škótske autá predává škótska chariratívna organizácia, samozrejmě pod cenou, lebo slováci a češi sú chudobní...zisky z predaja áut pod cenou predajca použije k vyrovnaniu ďaľších ztrát z ďaľších predajov ďalších áut pod cenou...:-P

solenza*
hodnocení

0x

A není to levný jen kvůli tomu, že to má jen pravostranné řízení? To by moc nevadilo, ale v ČR takové auto legálně, pokud to nebude veterán nebo se nebudete vracet například z pracovního pobytu z UK nepřihlásíte.

adka
hodnocení

0x

tak cena je veľmi nízka a to ma zarazuje pretože ročník toho auta je 2008 a to auto je jak nové. A má na ľavej strane volant. Nechce sa mi to moc veriť lebo čo pozeram tak stoja okolo cca od 6000 a vyššie. A on to auto dáva povedzme ako keby zadarmo

lumich*

adka, jde o podvod. Ozvi se mi na mail: hcimul@seznam.cz

iku*

www2.autotrader.co.uk/... Ceny automobilu v UK nejsou draha viz foto passat 2002-03 do 1000 liber cca 30000kc koupite v pohode .

doplněno 19.10.12 08:18:

To jen v Cesku jsou predrazeny auta .

lumich*
hodnocení

0x

martino, pozor, jde o podvod! Ozvi se mi na hcimul@seznam.cz

pepo*
hodnocení

0x

nerozprával ti aj dojemný príbeh že mu zomrel brat? a že nechce na tom zarrobiť?

dousa
hodnocení

0x
Je to dost podezrele, nic bych predem neposilal! Ziju v londyne a tatka take nasel pekneho, levneho Chryslera s rizenim na evropske strane. Cena je i na tuhle zemi az odezrele levna a to je cena i s transportem. Nejspis o vikendu pojedu do Glesgow a podivam se na autko nez neco potvrdime. Zajimave je, ze kdyz jsem si dal jejich nazev firmy dohledacku, prvni se objevila jejich home adresa a jako druhe Vas dotaz...?
Dusan

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]