Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odvlhčovač do auta

Od: shademan odpovědí: 11 změna:
zdravím,ráno sednu do škodovky a sedačky byli dost provlhlý,auto bylo provlhlý z venku existuje nejaky odvlhčovač do aut?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Dobrý den. dejte si tam tabletu ceresit, normální odvlhčovač :)

shademan
hodnocení

díky mam,ale moc to nepomaha:(

shademan
hodnocení

kamoš říkal,že se toho zbavit moc neda,tak nevim no?

hodnocení

0x

já mám ve své stopětce r.1980 docela sucho, nazatíká ti někudy dovnitř?

shademan

nezatíká nikde*nevi*,ctj docela sucho?*smich*

nějaká ta vlhkost vzduchu oproti "novým" autům tam cítit je, ale že bych měl provlhlé sedačky a všechno bylo navlhlé, to ne :)

shademan
hodnocení

toš ještě se to da,nejhorší to je ráno,přes den už vpoho:)
shademan
hodnocení

dnes už tak provlhly nebyly:),aspon že už nemam problém škůdku nastartovat,když je vlhko

daniell*
hodnocení

0x

Musí nekudy zatíkat protože není možné aby bylo v autě až takové vlhko možná je to místem kde je nemáte v garáži hodně nadměrnou vlhkost jinak odvlhčovač do auta no ten by se lišil od normálního pouze držákem kupte si normální odvlhčovač do bytu a prodávají se různě silné tablety (případně jsem měl i s jakým si pytlem čehosi to odsává vlhkost lépe)

man*
hodnocení

0x

Obvykle do aut teče těsněním kolem dveří, což může být nepravděpodobnější příčina. Odvlhčovačů do auta jsem zkusil několik, protože jsem parkuval ve vlhké garáži a časro jezdím na hory. Zkušenosti:

- ceresit - tablety, které jímají vodu a rozpustí se. Funguje, ale v autě pak máte nádobku s vodou, cestující mi ji nakonec rozšlápli. navíc musíte kupovat stále nové tablety za stovky

Tyhle ostatní jde vysušit a opakovaně použít

- Dump off - sypká hmota v sáčku 25 g. Nefunguje, sáček je asi moc malý nebo nevím proč.

- Pingi - sypká hmota v sáčku . Funguje, ale sáček se neustále povaluje v autě, nakonec se mi rozsypal.

-ThoMar Air-Dry - velký pytel sypké hmoty. Funguje. Pytel je ale velmi velký a po odvlhčení je mokrý i uvniř. Dělala se pod ním plíseň.

- Foggystop - sypká hmota v sáčku z pevné látky. Funguje asi nejlépe. Má suchý zip na připevnění, používám ho dodnes. Indikátor vlhkosti, který je k tomu navíc přibalen ale není moc přesný. (ostatní odvhčovače ale nemají žádný)

veslyjan*
to je fakt. Dump-off odvlhčovač je saček maly jak bývá u elektroniky a nefungoval mi. Ten Foggystop zkusim a napišu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]