Nejste přihlášen/a.
ahoj dneska jsem byl u kámoše a rozebíral bubnové brzdy na feldě pz honem se to toho hnal rozebral(víčko,závlačku,24matku ,ložisko)použil šroubovák na sundání bubnu to šlo dobře ale po výměně novýho bubnu mu to nešlo přes čelisti požádal mě abych jsem vložil fotku a zeptal se kde je samostav prý se to má zmačkonout a oni se pakny povolej prosím o označení nebo jestli nemáte video jak se to seřizuje dík to když se do toho někdo sere a nerozumí tomu
Celý samostav je označen žlutou čarou. Tam kde je ta červená šipka se to "odjistí" a nastaví na potřebný průměr.
a ještě mi říkal že se mu furt povoluje ručka prý to furt utahuje uvnitř vozidla jsou tam dvě matičky klíč 10 ale dicky se to povolí má koupit ještě lanovody děkuju za označení doufám že tam ten buben nandá že stím nebudou problémi můžu se na vás popř obrátit jk82.
Pokud tam jsou kontra matky (a jsou dotažené) tak by se to povolovat nemělo. Jestli lanovody dřou tak vyměnit.
doplněno 15.10.12 19:46:" ale který má koupit každý má jinou délku " Jinou délku má pravý a jinou levý nemůžete dát oba stejné.
blbě sem to napsal samozřejmě kontra , asi budou spíš vytahaný který ma vybrat autokelly.cz/... ale který má koupit každý má jinou délku.
Počkej, von šteluje ručku, když má sundanej buben? To je trošku KO, ne? Ručku musí povolit co nejvíc, zbytek dožene povolením samostavů. No, rádci nade mnou mají pravdu. Jestli jednou v životě měnil píchlou rezervu a teď se vrtá v brzdách, no potěž, to je teda odvaz. Bude umět správně utáhnout ložisko? Vyčistil to pořádně a znovu promazal správnou vaselínou? Myslím, že je na čase ho od toho vyhodit a říct si někomu, kdo to umí.
tu ručku vždycky utáhnul na třetí zub a po nějakým čase se mu to povolilo a ten buben byl tak sežranej že musel koupit novej taky sem mu to říkal proč se do toho hrabe nějak se to musím naučit, tak uvidíme budu na to dohlížet co jste tady poradily.diky za trpělivost.
Jak říkám, nejlepší rada - VYHOĎ HO OD TOHO, než zmrví něco dalšího. Jestli seřizoval ručku podle zubů místo podle síly, jakou brzdí, tak to mohlo brzdit pořád, proto to žralo bubny. Jestli to auto je tvoje, rychle ho dej do péče někomu jinýmu. On peče rohlíky nebo je truhlář, že se ti do toho sere? (to nebyla narážka ani na pekaře ani na truhláře, jen přirovnání, co to může být za týpka).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.