Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cordoba - zámek kufru

Od: hokiii odpovědí: 6 změna:

Zdarec, mám problém na Cordobě. Zámek na kufru jsem zamkl do polohy kdy jde zámek otevřít pouze klíčem a neotevírá se spolu s dveřmi centrálem. Ale nějáká dobrá duše chtěla kufr otevřít šroubovákem a zničil mi zámek. Ted tam klíč strčím ale nejde otočit. Jde to nějak zevnitř přetočit do svislé polohy aby se mi aspon ten kufr otvíral centrálem? Nový se mi nechce kupovat a nikde na vrakáči nejde sehnat starý.

imageshack.us/...

imageshack.us/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

2x

Nedoporučuji dávat zpět pružinky a ty zoubky bude to blbnout když ne teď tak v zimě a pokud se to nebude točit nepůjde otevřít vůbec.

Bude to mít i výhodu pokud stratíte klíče

doplněno 20.10.12 00:23:

*palec**andel*DĚKUJI ZA HODNOCENÍ*ua**tuc*

hodnocení

0x

zámek vyndat pokusit se rozebrat a vyházet s toho kolíčky a pružinky a natočit do potřebný polohy pak složit pružinky a kolíčky již nevracet

hokiii
hodnocení

no na tom obrázku nahoře je vlastně ten samostatný zámek , sundal jsem ten kroužek , ten černý kroužek a pod ním ještě ten kovový a tím jsem skončil , nic víc mi nešlo sundat , zámek nešlo ani pootočit nic ... nevím jestli ten zámek jde nějak vyklepnout ven nebo ne? nechtěl jsem to nějak silou moc když nevím jestli to jde

erikch*

abys vyndal samotnou vložku zámku(jakoby Fabku)-tak tradá tu segrovku vzadu dopryč a celou vložku zepředu ven-origoš klíčem a držet jej malinko jakoby v tahu-do strany(to je to co je "pochroumané"(stavítka asi přežila,jen ta vstupní "membránka")-bacha při vytahování,at ti stavítka s priužinka nevypadají...Pak si opravíš tu membránku-podle tstavu těch stavítek uvnitř pochroumané vyházíš a šupky vložku zpátky...

hokiii
hodnocení

at taham , jak taham nejde ven ...

erikch*

celá ta vložka zámku je zaaretovaná tou ségrovkou-nic víc tam není...,akorát to bude třeba zaoxidované...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]