Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minimální šířka dveří pro motorku

Od: joe2 odpovědí: 6 změna:

Mám letos trošku trable, kde uskladnit motorku (kterou ještě nemám). Proto sonduju předem.

Nemá někdo praktickou zkušenost jestli jde klasickou 600ccm motorku uskladnit v kůlně (sklepu atd), kde je šířka dveří 90 popř 80cm? Motorka samotná projede, ale jestli je to vůbec v lidských silách ji u toho rovnou nepoložit nebo si nezlomit ruce nohy.

Pokud je to důležité jde o Hondu CB 600 F Hornet.

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

2x

Pokud ti vyjdou zrcátka, tak není důvod, aby to nešlo. Projíždím 95ti cenťákama s Intruderem se širokejma řiditkama a velkejma zrcátkama a nemám s tím problém.

hodnocení

2x
Koukal jsem na tu mašinku, píší, že má 198 kg...
Záleží na tom, kolik kg má tazatel a jak moc jí při tlačení nakloní!
Šířku píší 76 cm, takže dveřmi projde, ale kudy projde ten, co ji tlačí, to je otázka!
joe2
hodnocení

ano o to šlo, zda se s ní dá rozumně projít nebo je žonglérských schopnostech na vysoké úrovni :-D

ladaadal*
hodnocení

0x

Žádný žonglování v tom nehledej. Sedneš na ni a tlačíš. Já na Introušoj někdy sedím, někdy jsem vedle něj, ale to už jde o předkloný a záklony *smich*. Jinak on má 240 a já 100*smich*

joe2
hodnocení

to bude podobná bilance... on 198, já 85. Za 14 dnů budu moudřejší... ale třeba ještě i někdo jiný bude mít zkušenost :)

nu*
hodnocení

0x

90 cm samozřejmě stačí, ale když má motorka na šířku 80 cm, pak jsou z toho ty provozní oděrky...ve dvou to půjde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]