Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení vozidla na mě vs podvod

Od: nomi odpovědí: 1 změna:

1.případ : v roce 2008 jsem koupil vůz na ND bez TP a bez SPZ,kupní smlouvu jsem sepsal s nějakým pánem(měl jsem za to že je to majitel) a do kupní smlouvy napsal že vůz je bez TP a bez SPZ.

jenže nedávno mi poštou přišel velký TP,s lístečkem kde mi majitelka oznamuje že vůz je od 5.1.2009 odhlášen na mne. Nechápu jak to majitelka mohla na mne odhlasit když jsem smlouvu sepsal s někým jiným.nějspíše použila nějakou fiktivní smlouvu.spz jsou v depozitu, mam nejakou možnost se proti tomu odhlašení na mne odvolat? myslím že paní udělala zákeřný a zbytečný krok,za který bych ted musel platit.kdyby to nechala vyřadit ona,bylo by to zdarma ne?

2.případ .v roce 2004 jsem koupil škodovku (po 1.5.2004) ale škodovka se po necelém mesíci rozřezala na několik dílů,že se odveze do surovin.ale přes noc ukradli motor,nápravy a veškeré težší části.to jsem druhý den nahlásil na PČR, vše se sepsalo,ale do hlášení policisté nenapsali ani spz,ani vin,jen větu že byli odcizeny díly z automobilu. SPZky a tp jsem vratil původnímu majiteli at to nechá vyřadit,protože to na mne ani neodhlásil.původní majitel si v prosinci 2008 vzpoměl že to nenechal vyřadit,a na základě kupní smlouvy z roku 2004 to v prosinci 2008 odhlásil na mne.a přinesl mi TP a spz. ted mam TP v polopřevodu na mne a spz od vozu co neexistuje.od 5.1.2009 jsem toto neexistující auto raději pojistil. jak mám ted postupovat abych auto mohl vyřadit.nemám doklad o eko.likvidaci a papír od PČR mi je k ničemu

děkuju

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1. případ: Je třeba podrobnosti ke smlouvě na správné rozhodnutí. Podle Vašeho tvrzení, je opravdu napsáno na náhradní díly?

..."Nechápu jak to majitelka mohla na mne odhlasit" ...nevadí, že to nechápete, ale jde to.

..."paní udělala zákeřný"... to nevadí, páč s ní nemáte smlouvu. To že ho na Vás odhlísila nic neznamená, páč u sporu to nedokáže, že jste od ní cokoliv koupil.

2.případ . máte doklad, že jste vrátil majiteli značky? Co měl majitel dělat, když Vám vozidlo prodal a vy jste ho dal do sběru?

Vozidlo zlikvidujte "protože zanokl účel využití vozidla" , ale nejdříve musíte za 800Kč dokončit polopřevod.

viz: rubrika automoto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]