Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chcíplý seat

Od: dyla odpovědí: 2 změna:

Dobrý den všichni =)

mám takový menší problém dneska ráno jdu k autu...(seat ibiza postar.) sednu otočím klíčkem, motor naskočí a ups chcípne.. zkouším znova.. bliká baterka.. potom nic..konec a takhle to dělá pokaždé nevím čím to je, když ho nastartuju vytáhnu otáčky a nerozjedu se, šlape celkem pěkně ale jakmile zařadím konec! =) prosimvás může mi někdo poradit čím to může být? třeba špatný benzín, (baterka a olej - jsou nové) a výfuk také v pořádku, tak jen jestli z vás má zkušenost nebo aspon tuší, usnadnilo by mi to práci si to opravit samostatně jinak asi servis ;)

předem díky moc, jste zlatí.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

punker*
hodnocení

0x

To se mi nedávno stalo taky,jen byla špatně nasazená hadice sání tak to přisávalo falešnej vzduch tak na to zkus mrknout...jinak to můžou být svíčky,kabely, přívod paliva

doplněno 14.10.12 15:34:

ale jestli mi při tom blikala baterka to sem si nevšim

dyla
hodnocení

děkuji mockrát hnedka na to jdu =) snad to bude jen tohle, díky moc za odpověď ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]