Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovoz auta z anglie, řízení na levé straně

Od: nosac odpovědí: 7 změna:

Chci si koupit auto v Anglii, ale rizeni je na leve strane, takze stejne jako v cechach, rok vyroby 2003. bude problem s prihlasenim a jak postupovat. Dekuji Roman

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ano problém bude, neschválí Vám to. Jak postupovat? Dojít na evidenci a zeptat se, kouknout na mdcr.cz a tam si stáhnout
Dovoz vozidla s pravostranným řízením z jiného členského státu Evropské Unie
barbadosa

Dobry den.Mam dotaz k vozidlum z UK.Je povolena prestavba z RHD na LHD v Ceske republice?Jestli ano,kdo je opravneny a kdo schvaluje tuto prestavbu.Ziji totiz jiz delsi cas v UK a uvazuji pro navrat do CR a o prestavbe automobilu.Mam par pratel v Polsku a vim,ze u nich se to da.Paklize by to v CR nebylo mozne,muzu prestavbu udelat v Polsku,prepsat to na polske papiry a nasledne toto bozidlo zaregistrovat v CR?Dekuji za odpoved Martin

přestavbu vozidel povoluje evidence vozidel ve Vašem městě. Dojděte za techniky a oni nejlépe poradí jak přesně krok za krokem jít za Vaším vytouženým cílem.

big5

Dobrý den,mám na Vás prosbičku-píšete že máte přátelé v Polsli,kteří předělávákí pravostranné řízení na levé( české), Kolik se asi pohybuju cena za tuto praci,a jestli je možnost na ně získat kontakt. Děkuji za Vaší odpověd. Martin Džudža b.i.g5@seznam.cz

miljan*
hodnocení

0x

Lze povolit výjimku, pokud budete nadále jezdit vlevo. *smich*

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Co toplácáte? On má řízení nalevo!

Vážený pane pravdomluvný, mluvíte naprostou pravdu. Jen já jsem blb, který si spletl strany. Samozřejmě, že vozidlo přihlásí, jako každý dovoz ze zahraničí.

mdcr.cz/...

autoweb.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]