Nejste přihlášen/a.
Dd,mám na vás 2 dotazy
Za prvé se chci zeptat ,byl mi odebrán ŘP.za řízení pod vlivem alkoholu a zákaz řízení na 2 roky a rok podmínka.Zajímalo by mě od kdy tento zákaz platí ,jestli od doby,kdy mě zastavila policie 20.6. a na místě mi odebrala ŘP nebo od doby ,co mi přišlo rozhodnutí od soudu s trestem zákazu řízení a podmínkou s datem 13.září..Ptám se kvůli tomu,že jsi samozřejmě chci zažádat v polovině o vrácení?
Druhý dotaz jE pokud mi schválí vrácení ŘP, budu muset dělat zvlášt zkoušky na motorku a zvlášt na automobil, abych měl znovu obojí?
MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚDI
MKělo by to být od data, co zákaz nabyl právní moci. To by mělo být uvedeno v dopisu.
Na druhou otázku ti odpovědět nedokážu. Každopádně odebrat ŘP ti měli až do smrti.
Nejebu ho, myslím si svoje a doufám, že je takových co nejmíň. A můžu s naprostým klidem říct, že já jsem za volant nesedl nikdy ani s 0,01!
Měl jsem na mysli dech a ne krev
Jdi na odběr krve a uvidíš, že kecáš. Stále máme v krvi nějaké množství alkoholu, který je způsoben přirozeným kvašením přijímané potravy. Např. dle rozhodnutí nejvyššího soudu je tato hranice 0,2 promile.
A to já každé ráno vyjíždím a mám v dechu několik promile a hlavu si s tím nedělám. Není to nic nezákonného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.