Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lifan 125 problém s motorem?

Od: tret odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Když nakopnu svého Pita a přídám více plynu tak se mi jako by dusí, z vyfuku to bublá a občas šlehaji plameny a z přiruby jde takovej divnej zvuk jako kdyby to šlo misto do vyfuku do te přiruby... Trisky v karbcu jsem čistil.. Zkoušel jsem taky oddělat hlavu a od te doby se mi nějak zmenšil kompres (startovaci paka lze protlačil mnohem snáz než předtím) Těsnění všude v pořádku nikde neprofukuje. Děkuji za jake koliv rady :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

watta97*
hodnocení

0x

Dobrý den nevim co je to za motorku ani nevim jak vypadá ale u mej jawy ČZ 125 když mi to střílelo do vejfuku a do karbece a dusilo se mi to při přidání plynu tak to vždy bylo buď svíčkou a nebo cívkou. Šlo to našlápnout vždy pěkně ale občas to střelilo do výfuku nebo do karbece ale jak jsem chtěl jet tak to jelo tak 30m a pak to zdechlo a už jsem to ten den nenakop až ten další den ale to udělalo to samé 30m a konec :D. Akorát nevim jestli to může souviset s tou kompresí jako trošku mě vždy komprese ubylo ale že by to bylo nějáko hooooodně výrazný to nevim.

ladaadal*
hodnocení

0x

No jestli jsi měl dole hlavu a máš nižší kompresi, tak je někde chyba a ta může souviset s tím střílením. Nejdřív najdi tu chybu s kompresí.

ar*
hodnocení

0x

"občas šlehaji plameny a z přiruby jde takovej divnej zvuk jako kdyby to šlo misto do vyfuku do te přiruby" seřídit předstih.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]