Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevření kapoty u feldy

Od: jenny91 odpovědí: 11 změna:

ahoj, může mi někdo, prosím vás, poradit, jak otevřít kapoty u felicie (r.v. 98), u sedadla řidiče je taková malá páčka dole, jenže když ji jakkoliv stisknu, atd. tak se nic nestane. můžete mi prosím poradit?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Páčka se nestiskává, za páčku se tahá. Potom vyjede v masce takový plastový kolíček, který zatlačíte zpátky dovnitř a kapotu zvednete.

Pokud ovšem máte přetržené lanko od páčky, bude to trochu problém.

jenny91
hodnocení

jo jo to jsem myslela. no lansko by přetržené být nemělo, taťka mi to otvíral posledně, ale nevím již jak to dělal, ale to v masce sjem nestisklával, tak zkusím :) díky za tip:)

laybor*

U sedadla dole otvíráte kufr ,

kapota se otvírá pákou pod přístrojovkou vlevo - tahem k sobě

Ajo, nějak jsem přehlédl že psal u sedadla, tak to si akorát otevřel kufr :) takže postup jak píše laybor a druhá část jak píšu já *smich*

jenny91
hodnocení

ahoj ještě jednou, nějak sem to asi špatně předtím odeslal, že tu nevidím odpověď :(

páčku mám nějakou přímo u sedadla, nemylsím ti páčku nakufrt, neslouží na kapotu ono? páčku pod palubní deskou nemohu naléz, mělo byto být někde nad spojkou?:)

a je normální, že když mám dálkové zamykání tak mi nejde auto otevřít klíčkem?:(

a pls poslední dotaz :( vím že sjem blbá asi :(:) nějak mi na dálkévé zamykání nereaguje zámek u levých dveří vzadu :(:) tak to mám zamlé pořád zevtniř a odemču jen když potřebuji, nevíte co s tím?:)

páčka u sedadla určitě neotvíra kapotu. Vyfotil bych Vám kde přesně ta páčka je, ale Felda momentálně není doma. Ale je prostě na straně řidiče, pod palubkou úplně vlevo nahoře, jakoby v rohu.

Že auto nejde otevřít klíčem je hodně divné a určitě bych s tím něco dělal, protože jednou se Vám vybije baterka, nebo rozbije dálkáč a bude problém.

Že nefunguje otevírání jedněch dveří může být způsobeno chybou mechanickou v servech a táhlech, nebo elektronickou, třeba vypadený nebo přerušený kabel. V posledním případě to může dělat i samotná špatná řídicí jednotka centrálu.

jenny91
hodnocení

ano to vím, ale ještě je u sedadla řidiče (vlastně na něm přímo) tako cuplík, pod přístrojovou deskou asi nic není se obávám.

a mohu se zeptat jeslti je normální (mám centrál dálkový) že jsou otevřítn dveře pouze ovladačem a nikoliv klíčkem?

Otvírání kapoty u Feldy je páčkou, která je ZESPOD přístrojové desky, takže není normálně moc vidět. Chce to hmátnout pod desku těně vedle podběhu kola - nalevo od pedálu spojky

Otevření kapoty u feldy

Pak kapota odskočí a vyleze z mřížky tlačítko, to se musí zmáčknout a kapota jde otevřít.

Otevření kapoty u feldy #2

K tomu dálkovému ovladači - mělo by to jít odemknout i klíčem.

jenny91
hodnocení

ahoj, tak tu kapotu jsem podle vašich rad už otevřela (ta páčka byla schovaná strašně moc :) )

že se neotvírají ty dveře jedny říkal taťka že tam je přerušený nějaký vodič, ale že to není vážná závada, tak to nespravoval že se to dá otevřít zevnitř jak se otevřou ostatní dveře:) a technickou mi s tím dají prý :)

ale že to nejde otevírat klíčkem, tam jsem bezradná :( nádrž jde otevřít klíčkem normálně:(:) myslíte si že by si s tím v serv ius věděli rady?:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]