Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Asi před 3 lety jsem koupil staré nepojizdné auto. Vozidlo bylo odhlášeno na mne ale já ho nestačil přihlásit. Při opravě shořelo i se všemi doklady. Pojištění jsem neplatil a ani zatím nepřišla žádná výzva ČKP. Rád bych ale polopřepis zrušil a vozidlo vyřadil z evidence, jenže na úřadě řekli že se musí nejprve vozidlo přihlásit a pak zrušit. Jenže jak ho přihlásím když ho nemám a tím pádem nelze evidenční kontrola? Kontakt na prodávájícího také nemám. Prosím o radu a děkuji.
zevidovat lze i ohořelý vrak-stav vozidla není rozhodný...,větší problém ale bude TP-v tzv.polopřevodu nelze jakýkoli úkon realizivat-čili ani vyřadit...Nicméně ve chvíli požáru-byly přivolání hasiči-pokud ano,výžádejte si od nich potvrzení o zásahu a do budoucna kdyby cokoliv,s tímhle prokážete,že toho a toho dne tenhle a tenhle stroj shořel,nemohl být tudíž provozován,nelze cokoli zúřadovat(polopřevod)...atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.