Nejste přihlášen/a.
Jako matka samoživitelka a samovšechno si musím pořídit nové zimní pneumatiky... Vůbec se v tom nevyznám, jen vím, že od letošního roku je přezutí povinné pro všechny a všude. Jakou značku a obchod byste mi doporučili? Dívala jsem se na Heureku a 88% lidí pěti hvězničkami hodnotili Dunlop SP WINTER SPORT 4D.
já myslel že od letošího roku platí pořád poslední vyhláška, a ta ukládá použití zimních pneu mimo úseku se značkou zimní výbava jen když je
1.) souvislá vrstva sněhu, led, námraza, atd blablabla...
2.) lze něco takobého předvídat...blablabla...
to je definice které se dá vykládat různě, a když budou v souvisdlé vrstvě sněhu nesouvislé asfaltové fleky, pak vrstva sněhu či ledu není souvislá, stačí si ty části silnice nafotit i s datem a časem a můžete se klidně soudit, bez ohledu na doporučení, pokyny a stanoviska různých ministerstev pro policisty nebo pro přestupkáře kteří to pak řeší...
Ale rozumní lidí jezdá v zimě na zimních pneu...s tím souhlasím
doplněno 10.10.12 18:33:tedy jedná se o novelizovaný zákon 361/2000Sb., opravuji
...používám Barum Polaris 2 (asi se vyrábí už jen Polaris 3 co jsem koukal) - na Škoda Favorit 1 ks za 860,-Kč www .nejlevnějšíPNEU.cz . Jezdím na nich celoročně 4 roky vydrží na popojíždění 25 km denně-(žádné divoké rozjezdy, šetřím je)
Magdaleno, právě proto, že jste samoživitelka jezdíte určite zodpovědně a nepotřebujete ty nejlepší gumy. Šel bych po ceně, ale ne ty nejlevnější
Brilantis Vám určitě vyhoví...
škoda že nejste v okolí Pardubic, občas umím dobrou cenu..
doplněno 11.10.12 16:24:omlouvám se, mělo být Polaris!
Milane, Brillantis na zimu moc nevyhoví, neb to jsou pneu letní .
P.S. Ale věřím, že jste se jen upsal...
Taky bych doporučil polaris 3, můžeš si je výhodně objednat z netu, například na pneu-kvalitne.cz, ale řekl bych, že dunlopama taky nemůžeš nic pokazit
Predne zalezi co mate za auto.. Napriklad protektory bych doporucoval pouze na kola do rozmeru 14 palcu, na vetsich se obcas stava ze behem rychlejsi jizdy (cca 100 km/h a vys) bude auto hure ovladatelne,muzete pocitovat neprijemne vibrace. Ja jiz druhym rokem pouzivam na zimu pneumatiky Lassa Snoways a nemuzu si je vynachvalit, skvela prilnavost jak na suchu tak na mokru i na snehu. Cena se samozrejme pohybuje v zavislosti na rozmeru pneumatiky od cca 900 kc..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.