Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych vyměnit kůži ruční brzdy a takový to nerezový mačkátko jak je na té ručce, nevíte jak to udělat, nebo s tím musím do servisu? Jedná se o vůz Audi A4 B7, r.v. 2006.
Předem díky za rady...
mrkni spíš na stránky fora clubu audi-určitě už někdo něco obdobného řešil a hodil info,případně nahod na fóru takovýhle dotaz...Obecně je rukojet jakoby nalisovaná a manžeta je zespoda chycena do plastu...
Na foru jsem hledal, ještě něž jsem tady zakládal nové vlákno... Přeci to nemůže být taková věda, že ano? Bojím se, ale když to zkusím bez nějakýho postupu, který bych znal, že tam něco urvu. Mám to radši hodit do servisu? Jak dlouho to tak bude trvat udělat v servisu?
nevím jak dalece jsi zručný-ale pokud klasika jsi schopen běžné údržby jak auta a domácnosti-nebude v tom problém-jak se říká,všechno je jednou poprvé a spoustu věcí se člověk naučí právě tím,že to zkusí...střdový panel sundat není problém-omrkni šroubky co tam jsou,vyšroubuj a pomalu s citem uvidíš kde tě co drží-neboj se toho...
Obvykle je na horní části té manžety gumová nebo plastová krytka, která zakrývá horní lem manžety. Tu je třeba opatrně vytáhnout a dostaneš se na horní uchycení manžety. Může tam být plastový pásek s ozubeným, jaký používají elektrikáři. Ten povolíš a roztáhneš manžetu. Kdyý se podíváš dolů, uvidíš, jak je uchycený spodek. Na VW Passat je to dole připevněné k plastovému rámečku a ten je jen nacvaknutý do tunelu, kolem řadící páky. Vycvaneš a vytáhneš přes hlavici řadící páky. Montáž je obdobná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.