Nejste přihlášen/a.
Zdar lidi koupil jsem si motorku yuki gy 2 koupil jsem jí s vypojeným tachometrem a otááčkoměrem tak sem v dílně jen napojil otáčkoměr (odtočil šroubek u motorku zasadil zatočil z5 a provedl k otáčkoměru tam sem to jen zasrouboval) to samé jsem udělal u tachometru ale jaksi pořád nefunguje kdyz sem popojel s kolem tam se mi tam ani u předního kola netočí ten čtvereček do kterého sem dal to lanko poradíte prosím? kdyztak napiste na jyri-cool@seznam.cz mohu zaslat i fotkx
To bych typoval na strženou převodku náhonu na tachák, podle popisu. Myslím, že to je uvnitř vše plastový. Jedině vyměnit převodku nebo vnitřek, ale ten těžko seženeš, Yukiny jsou na díly kapku na prd, ale hodně jich pasuje z malokubaturových Yamah. Musel bys to odmontovat a zajít do krámu a pokoukat mašiny nebo katalogy. Řekl bych, že kvůli tomu ti to původní majitel prodával s odpojeným tachákem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.