Nejste přihlášen/a.
Zdravím potreboval bych poradit ohledne mojeho Pitbike.. rano jsem to nastartoval projel jsem se asi 2 km jelikoz uz jsem tam nemel temer zadnej benzin vratil jsem se a kamarad si to pujcil ze si da jenom kolecko.. tak to nakopl a jel na sytič protoze bez sytice uz to nechtelo jet.. jak se vratil tak uz tlacil protoze mu to pod kopcem zdechlo k vuli benzinu.. pak sem tam dodil benzin cca pul litra a uz to nechtelo chytnout.. roztlacoval jsem to, proste vse.. tak jsem vytahl svicku a prilozil k valci jestli to haze jiskru.. bohuzel jiskru to nechytalo.. zkousel jsem i do fajfky dat sroubovak jestli to kopne a nic.. proste tam neproudi z nejakeho duvodu elektrika.. rano to jeste slo normalne... den predtim jsem jezdil v blate a v kaluzich takze se mi jenom namocil karbec a obcas to chcipalo.. prosim dejte mi nejakou radu cim by to mohlo byt ze mi to nehaze jiskru ani nic.. dekuji moc
Ja bych ti max mohl dat kontakt na kamarada, co na pitbiku jezdi zavodne. Treba by ti poradil i tak ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.