Nejste přihlášen/a.
zdravim,
idem si dat poistit auto, je to moje prve auto a poistka, na co si mam dat pozor? najlacnejsia mi vychadza SLAVIA pojistovna...
1.9 96kw, 4700kc...
diky za rady
Pozorně si přečti, na jaká rizika vlastně pojištění uzavíráš (výjimky) a na výši spoluúčasti... Na ´výklady´ pojiˇšťováka nedej - platí to, co je napsáno (a podepsáno) v pojistce a všeobecných podmínkách...
doplněno 08.10.12 13:16:Určitě si to nech předem mailnout a pozorně si vše přečti... Porovna t něčím nemá moc smysl - spíš jde o to, aby pojistka vyhovovala tvým potřebám a abys nebyl posléze při jejím uplatňování nemile překvapen, že zrovna ´tohle´ pojistka nekryje...
Známý si třeba pojistil barák proti živelným pohromám - a pak se divil, že krupobití je z plnění vyloučeno...
OK, ja to eobim cez net takze si to as inecham poslat na mail, co? ale nemam to s cim porovnat, a kedze nemam ani skusenosti s tym tak sa bojim aby som sa neojebabral...
To Mowla-u povinnýho je to snad jedno-tam max plnění ale jinak podmínky jsou totožné,max některé k tomu přidávaj (třeba já mám za 500 ročně všechna skla.) pojištění oken.
doplněno 08.10.12 18:46:To Opisko-sháněl jsem konkrétní auto v plynu s motorem 3,0i V6- povinné bych platil jen asi 4000.Záleží na velikosti města,věku,výkonu bezeškodním průběhu atd a každá to poszuje jinak!Vzhledem k tomu,že nemáš nic vyježděné tak je to dobrá suma.
pokud chceš slavii tak se pak ale modli, at nezpusobiš nehodu.. jinak by ses taky nemusel doplatit pokud by pojištona odmítla plnit.. a jak tady radí, duležite je prostudovat smluvní podminky.. někteří jsou zmetci a v podminkach maji třeba spoluučast 80%,.. na co pak je takova pojistka...
@cyril někteří jen plácaj a nemůžou psát za kolik kdo má každý má jiné bydliště,věk atd.atd.
Pozri tu porovnani-online.cz/...
doplněno 08.10.12 18:37:To je pro opisko
doplněno 08.10.12 18:40:opisko tu cenu co máš já mám na dvě auta ale nemůžu posoudit za kolik to budeš mít Ty
tak o pojištovně slavia je toh mraky na netu.. takže to vam tady komentovat nemusim a to s pojistnymi podminkami mi řikala známá, že na tohle byla upozorněna někým kdo se v tom vyznám.. osobní zkušenost s tim dikybohu nemám.. a jinak o tom psal už kolega přede mnou.. takže jestli nevěříte mému plácání tak použijte google a je tam toho dost na počtení o slavii.. a jak jsem to kdysi četl tak jsou tam spíš negativní ohlasy než pozitivní.. ale at si každy děla jak chce.. jen at pak nebrečí, jak zpusobí nějakou větší škodu a pojištovna odmítne plnit...
opisko, doporučuji tento postup.
Oskenovat velký techničák, odeslat ho všem 14 pojištovnám, aby provedli návrh co nejlevnějšího pojištění a další možnosti zvýhodnění, jako je třeba přeprava ZTP, zimní obutí, roční platba, atd...
každá pojištovna tvrdí o té druhé, že klidně můžete doplácet na levné pojištění, ale to je blbost...
Pro Vás nehrozí riziko z nízkého pojištění, pokud nejste hazardér...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.