Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojisteni auta

Od: opisko odpovědí: 10 změna:

zdravim,

idem si dat poistit auto, je to moje prve auto a poistka, na co si mam dat pozor? najlacnejsia mi vychadza SLAVIA pojistovna...

1.9 96kw, 4700kc...

diky za rady

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Pozorně si přečti, na jaká rizika vlastně pojištění uzavíráš (výjimky) a na výši spoluúčasti... Na ´výklady´ pojiˇšťováka nedej - platí to, co je napsáno (a podepsáno) v pojistce a všeobecných podmínkách...

doplněno 08.10.12 13:16:

Určitě si to nech předem mailnout a pozorně si vše přečti... Porovna t něčím nemá moc smysl - spíš jde o to, aby pojistka vyhovovala tvým potřebám a abys nebyl posléze při jejím uplatňování nemile překvapen, že zrovna ´tohle´ pojistka nekryje...

Známý si třeba pojistil barák proti živelným pohromám - a pak se divil, že krupobití je z plnění vyloučeno...

*smich*

opisko
hodnocení

OK, ja to eobim cez net takze si to as inecham poslat na mail, co? ale nemam to s cim porovnat, a kedze nemam ani skusenosti s tym tak sa bojim aby som sa neojebabral...

To Mowla-u povinnýho je to snad jedno-tam max plnění ale jinak podmínky jsou totožné,max některé k tomu přidávaj (třeba já mám za 500 ročně všechna skla.) pojištění oken.

doplněno 08.10.12 18:46:

To Opisko-sháněl jsem konkrétní auto v plynu s motorem 3,0i V6- povinné bych platil jen asi 4000.Záleží na velikosti města,věku,výkonu bezeškodním průběhu atd a každá to poszuje jinak!Vzhledem k tomu,že nemáš nic vyježděné tak je to dobrá suma.

nu*
hodnocení

0x

já mám toto auto u ČPP snad za 2460,- Kč...

opisko
hodnocení

njn to je mozne ale urcite nemas prvu poistku tak ako ja...

pokud chceš slavii tak se pak ale modli, at nezpusobiš nehodu.. jinak by ses taky nemusel doplatit pokud by pojištona odmítla plnit.. a jak tady radí, duležite je prostudovat smluvní podminky.. někteří jsou zmetci a v podminkach maji třeba spoluučast 80%,.. na co pak je takova pojistka...

cyril*

Máte nějaký konkrétní příklad, nebo jen tak plácáte?

itan71*

@cyril někteří jen plácaj a nemůžou psát za kolik kdo má každý má jiné bydliště,věk atd.atd.

Pozri tu porovnani-online.cz/...

doplněno 08.10.12 18:37:

To je pro opisko

doplněno 08.10.12 18:40:

opisko tu cenu co máš já mám na dvě auta ale nemůžu posoudit za kolik to budeš mít Ty

tak o pojištovně slavia je toh mraky na netu.. takže to vam tady komentovat nemusim a to s pojistnymi podminkami mi řikala známá, že na tohle byla upozorněna někým kdo se v tom vyznám.. osobní zkušenost s tim dikybohu nemám.. a jinak o tom psal už kolega přede mnou.. takže jestli nevěříte mému plácání tak použijte google a je tam toho dost na počtení o slavii.. a jak jsem to kdysi četl tak jsou tam spíš negativní ohlasy než pozitivní.. ale at si každy děla jak chce.. jen at pak nebrečí, jak zpusobí nějakou větší škodu a pojištovna odmítne plnit...

hodnocení

0x

opisko, doporučuji tento postup.

Oskenovat velký techničák, odeslat ho všem 14 pojištovnám, aby provedli návrh co nejlevnějšího pojištění a další možnosti zvýhodnění, jako je třeba přeprava ZTP, zimní obutí, roční platba, atd...

každá pojištovna tvrdí o té druhé, že klidně můžete doplácet na levné pojištění, ale to je blbost...

Pro Vás nehrozí riziko z nízkého pojištění, pokud nejste hazardér...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]